Galatasaray hakkında çirkin dedikodu

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray hakkında çirkin dedikodu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2012 00:34

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Rumen ekibini 3-1 mağlup ettiği maçtan önce bir Türk işadamı aracılığıyla şike yapıldığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Devler Ligi’nde Galatasaray’ın Romanya’da Cluj’u 3-1’lik skorla devirdiği karşılaşma hakkında ortaya şok bir iddia atıldı...

Sport.ro isimli internet sitesinde çalışan Emanuel Roşu isimli gazeteci, önce twitter hesabından daha sonra da sitesinden, Cluj Kaptanı Cadu’nun evine Salem isimli bir Türk işadamının 320 bin Euro gönderdiğini ileri sürdü.

Lord Micheal kod adını kullanan ve kimliğini gizleyen, Cluj’e yakın bir kaynaktan gelen bir bilgiye göre, Rumen ekibinin Kaptanı Cadu’nun evine, Türk bir iş adamı tarafından 320 bin Euro gönderildiği ileri sürdü.

TAPE SİTEDE YAYINLANDI

Sport.ro’nun sitesinde yayınladığı tape ise şöyle:

Gazeteci: 320 bin Euro nereye gitti?
Kaynak: Cadu’ya. Parayı taşıyacak kişi o kadar para ile tek başına gitmekten korkuyordu. Şoför indi. “Ne yapayım” dedi. “Parayı kontrol et ve polisin bir tuzak kurup kurmadığını anlayalım...” yanıtını aldı. Yerleşim bölgelerinden birinde bir Türk geldi ve parayı alıp Cadu’ya gitti.
Gazeteci: Cadu’nun evine mi?
Kaynak: Evet, bir site var. Paszkany’nin şirketi için kullanılan evler. Oyuncular burada kalıyor.

Haberin Devamı

CLUJ BAŞKANI’NDAN JET YALANLAMA

Cluj Başkanı Muresan konuyla ilgili olarak jet yalanlama geldi.. Muresan şöyle konuştu: “Bu haberin kaynağı her kimse onunla yüzleşmek istiyorum. Bu tarz suçlamalar nereden uyduruluyor bilmiyorum. Gerçekten inanılmaz! Böyle bir iddiayı ortaya atan kişinin akıl sağlığı yerinde olamaz. Böyle bir olayın içinde olamayız. Cadu’ya güveniyoruz. Cadu bana bu suçlamaları yapan insanla tanışmak istediğini söyledi. Yüzleşmek istiyor.”

Dürüst: Deli saçması

G.Saray İkinci Başkanı, “Bu iddialara yorum yapmak dahi prim vermek olur” dedi.

GALATASARAY cephesi şike iddialarını ‘deli saçması’ olarak niteleyip kaale dahi almadı. Sarı kırmızılı kulüp bu iddia için resmi sitesinden herhangi bir açıklamaya dahi gerek görmezken 2. başkan Ali Dürüst, “Bu deli saçması iddia hakkında konuşmak ya da yorum yapmak dahi prim vermek olur. Konuşacak bir şey yok” yorumunu yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!