Galatasaray bayrağını çöpe attılar, taraftar çıldırdı

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray bayrağını çöpe attılar, taraftar çıldırdı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2013 09:21

Show TV’de yayına başlayan yeni dizi “Salih Kuşu ” Galatasaray taraftarlarını adeta çılgına çevirdi. Gani Müjde 'nin senaryosunu yazdığı dizinin ilk bölümündeki bir sahnede, Galatasaray bayrağının "Neyse herkes birgün Fenerli olacak tezini doğrulayalım." denilip çöpe atılması büyük tepki topladı. Tepkilerin ardından dizinin yapımcısı Süreç Film ve senarist Gani Müjde haberimiz yok diyerek özür dilese de o sahnenin diziye nasıl girdiği halen cevaplanmış değil...

Haberin Devamı

Sosyal paylaşım ağı Twitter 'da organize olan Galatasaraylılar, Gani Müjde'ye yönelik eleştiri Tweet'leri gönderdiler. Yoğun tepki mesajlarıyla ismi TT listesine giren Müjde, Twitter'dan attığı Tweet'lerle, durumdan sorumlu olmadığını söyledi ve özür diledi.

GANİ MÜJDE'DEN AÇIKLAMA

"Senaryomuzda öyle bir sahne yok. Sette eklenmiş.Yapımcıya telefon ettim tekrarında çıkartıldı zaten. Sahneyi attırdım ve ekleyen yönetmenin uyarılmasını istedim daha ne yapayım. Başlarında duramam ya sahne çekerken. Çöp sahnesi senaryoda yoktu. Sahne atıldı ve ekleyen arkadaşa gereken ceza verildi. İncinen arkadaşlardan sorumlu olmasam da özür dilerim."

İŞTE GS TARAFTARINI ÇILGINA ÇEVİREN GÖRÜNTÜLER

ULTRASLAN'DAN TEPKİLİ AÇIKLAMA

9 Mayıs 2013 Perşembe akşamı ShowTV’de  yayınlanan Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı “Salih Kuşu” dizisinde sözde “sanat” sözde “mizah” kisvesi altında yapılan “kontrolünü yitirmiş” mizansenleri  hoş görmemiz ve tepkisizce es geçmemiz mümkün değildir.

Haberin Devamı

Kültür’ün ve tarihin beşiği Galatasaray camiasını deyim yerindeyse aşağılayıcı karelerle bir takım dizilere meze yapmaya çalışanlar  bilmedir ki karşılarına aldıkları ya da prim yapmaya çalıştıkları bir arkadaş grubu ya da herhangi bir topluluk değil, milyonlarca insanın uğruna her şeyi yapabileceği kocaman bir anlayış ve hayat felsefesidir.

“Benim haberim yok olmuş bitmiş geçmiş olsun” anlayışıyla geçiştirilmeye çalışılan bu düzeysizliği, çapsızlığı şiddetle kınıyor ve gerekenin yapılması için Galatasaray hukuk departmanı  ve yönetim kurulumuz ile görüşülüp “Gani Müjde” denilen bu “zat”a dava açılacak ve binlerce ultrAslan’ın da davaya müdahil olması sağlanacaktır!.        

SÜREÇ FİLM'DEN DE ÖZÜR AÇIKLAMASI

Dizinin G.Saray ile ilgili tepki çeken sahnesinin ardından dizinin yapımcı şirketinden de bir özür yazısı geldi. Özür yazısında yer alan ifadeler şöyle;

"Yapım şirketimiz Süreç Filmcilik tarafından gerçekleştirilen ve 9 Mayıs 2013 Perşembe akşamı Show TV ekranlarında ilk bölümü yayınlanan Salih Kuşu adlı dizimizde, Galatasaray Spor Kulübü taraftar ve camiasını rencide eden bir sahne yer almıştır. Senaryoda yer almayan ve sonradan sette eklenmiş ilgili sahneden dolayı şahsen bir Galatasaray taraftarı olarak GalatasaraySpor Kulübü, camiası, tüm Galatasaraylı taraftarlardan ve senaristimiz Gani Müjde’den özür dileriz.

Haberin Devamı

Konu ile ilgili Ultraaslan grubunun kurucularından Sayın Oğuz Altay aranmış gerekli açıklamalar yapılmış ve kendisinden de özür dilenmiştir.

Saygılarımızla"

SÜREÇ FİLMCİLİK SAN TİC LTD ŞTİ    

Galatasaray bayrağını çöpe attılar, taraftar çıldırdı
    

GANİ MÜJDE'YE BAZI TEPKİLER

@ultrAslancom
Cimbomla Uğraşmak Senin Neyine Gani Müjde?

@AhmetEvcimen
GS'nin Şampiyon olmasını hazmedemeyen Gani Müjde ve onun gibilerinin  alayını üst üste koyup şampiyon oldu Galatasaray

@altunterim
Allah Gani Gani beyin versin! Bir de milletin zekasına hakaret ediyorsun utanmadan! Özür dile özür! Acizliğin alemi yok!

@kadircetincali
GANİ MÜJDE'NİN ÖZRÜ YEETMEZ O DİZİ YAYINDAN KALKACAK.

Haberin Devamı

@emreyildirim
Ayıp etmişsin be @GaniMujde

@TugbasSpk
Yazilanlari okuyunca Gani Müjde ye uzuldum ben olsam uzun bi sure evden cikmam !

@ct1905
Seni çöp konteynırına atasım var gani müjde ....!!!

@tulugyavuz
Aferin Gani Müjde 25 milyon taraftarı kendine düşman ettin. Bu saatten sonra hakkında hayırlısı...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!