Galatasaray 2-2 OFK Belgrad

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray 2-2 OFK Belgrad
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2010 00:00

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Galatasaray, OFK Belgrad ile Ali Sami Yen Stadı'nda 2-2 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takımın gollerini 26. ve 76. dakikada Arda Turan atarken konuk takımın tek gollerini 79. dakika Krstic ve 85. dakikada Injac kaydetti.

Karşılaşmanın rövanşı 5 Ağustos Perşembe günü Belgrad'da oynanacak. Galatasaray'ın tur atlaması için rövanş maçında ilk önceliği mutlak galibiyet almak olacak. Onun dışında da olması gereken skor 3-3, 4-4 gibi gollü beraberlikler. Bunların dışında olacak skorlarda OFK takımı tur atlayacak.

MAÇIN CANLI ANLATIMI

GALATASARAY İLK RESMİ MAÇINA MERCAN FORMA İLE ÇIKTI (WEB TV)

İŞTE ARDA TURAN'IN GOLÜ (WEB TV)

ARDA'NIN İKİNCİ GOLÜ ( WEB TV)

OFK'NIN İLK GOLÜ ( WEB TV)

İŞTE G.SARAY'I YIKAN GOL (WEB TV)

Haberin Devamı

RIJKAARD: HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIK

ARDA: PİNO'NUN YETENEĞİNE ÇOK GÜVENİYORUZ

ARDA TURAN PARMAK ISIRTTI

Sarı-kırmızılı takımın kaptanı Arda Turan, OFK Belgrad karşılaşmasında sergilediği futbolla adeta parmak ısırttı. Geride kalan sezonda taraftarla zaman zaman sorun yaşayan ve takımdan ayrılabileceği iddiaları ortaya atılan Arda, OFK Belgrad maçında sahanın en iyi ismi olarak dikkati çekti. Sarı-kırmızılı futbolcu, rakip filelere 2 gol birden göndererek takımına büyük katkı sağlarken, maçın sonucunu engelleyemedi.

KEWELL'A BÜYÜK SEVGİ

Galatasaray'ın Avustralyalı futbolcusu Harry Kewell, OFK Belgrad maçında taraftarların büyük sevgisiyle karşılaştı. Maça yedekler arasında başlayan Kewell için maç öncesi başlayan tezahüratlar, karşılaşma oynanırken de sürdü ve 68. dakikada Mehmet Batdal'ın yerine oyuna girmesiyle daha da arttı. Taraftarlar, Kewell oyuna girerken hep birlikte tezahürat yapıp, oyuncuyu alkışladılar.

RİJKAARD'A 4. HAKEM UYARISI

Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard, karşılaşmanın 4. hakemi tarafından yerine oturması için uyarılınca büyük şaşkınlık yaşadı. Yedek kulübesinin hemen yanında duran Rijkaard'ı uyaran Emilo Laursen, saha kenarında duran antrenör Johann Neeskens'i göstererek, ikisinden birinin kulübe dışına çıkabileceği uyarısında bulundu. Bu uyarı sonrası Rijkaard, kulübedeki yerine döndü. Öte yandan, Frank Rijkkaard'ın ikinci yarıda oyuna giren oyuncularına, sarılarak başarılar dilemesi dikkati çekti.

Haberin Devamı

PİNO-CANA İKİNCİ YARIDA

Galatasaray'ın yeni transferleri Juan Pablo Pino ve Lorik Cana, ikinci yarıda oyuna girerek sarı-kırmızılı formayla ilk resmi maçlarına çıkmış oldular. Mücadelenin 59. dakikasında Serdar Özkan'ın yerine oyuna dahil olan Pino, hareketli oyunuyla dikkat çekerken, 83. dakikada Barış'ın yerine maça giren Cana ise oyuna ısınamadan karşılaşma tamamlandı.

KRSTIC VE INJAC UMUT VERDİ

OFK Belgradlı futbolcular Krstic ve Injac, attıkları gollerle rövanş maçı öncesi takımlarına tur atlama yolunda umut kazandırdı. Galatasaray'ın 2-0 önde olduğu anda, 79. dakikada sarı-kırmızılı fileleri havalandıran Krstic takımını yeniden hareketlendirirken, Injac'ın 85. dakikada gelen golü ise Galatasaray'a adeta şok yaşattı. Maç sonrası OFK Belgrad takımı oyuncuları, az sayıdaki taraftarlarına giderek elde edilen sonucu kutladılar. Ayrıca, OFK Belgrad takımını sahadan ayrılırken Galatasaray taraftarları da alkışladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!