Gakgoşlar sezona iyi başladı

Güncelleme Tarihi:

Gakgoşlar sezona iyi başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2013 13:30

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 4 haftada topladığı 7 puanla 4. sırada yer alan ve ligde mücadele ettiği önceki sezonlara göre daha başarılı bir performans ortaya koyan Elazığspor, taraftarlarını mutlu etti.

Haberin Devamı

Kadrosunu daha çok genç oyuncularla takviye eden Elazığspor, ligin ilk haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 3-1 mağlup oldu. İkinci hafta sahasında Kardemir Karabükspor ile 2-2 berabere kalan Gakgoşlar, sonraki maçlarında Kayserispor'u deplasmanda 3-1, Torku Konyaspor'u da evinde 2-0 mağlup etti. Bordo-beyazlılar, topladığı 7 puanla 4. sırada yer aldı. Ligde mücadele ettiği önceki sezonlara oranla daha başarılı bir performans ortaya koyan Elazığspor, taraftarlarına gelecek için umut verdi.

Elazığspor Kulübü Genel Menajeri Özgür Öztürk, yaptığı açıklamada, alınan sonuçlardan ve gösterilen performanstan hem taraftarların hem futbolcuların hem de kendilerinin çok memnun olduğunu söyledi. Gelecek haftalarda takımın tam oturmasıyla birlikte daha güzel sonuçlar alacaklarına inandıklarını vurgulayan Öztürk, "Bu sezon inşallah küme sorunu yaşamayan bir takım olarak ligde mücadele edeceğiz. Bizim futbolcularımıza, teknik heyetimize güvenimiz tam. Lig gerçekten bu sezon oldukça zorlu geçecek. Bu zorlu yolda, taraftarlarımızın desteği ve futbolcularımızın mücadelesiyle alnımızın akıyla çıkacağız inşallah" diye konuştu.

Takımdaki yeni trasferlerin de tam uyum sağlamasının ardından ligin zorlu ekipleri arasında yer alacaklarını dile getiren Öztürk, "Yeni transferlerimizin takıma tam olarak uyum sağlamasının ardından daha güzel bir tablonun ortaya çıkacağından şüphemiz yok. İnşallah bu sezon küme sorunu yaşamadan daha yukarıları hedefleyen bir Elazığspor'u tüm kamuoyuna izleteceğiz" dedi.

Gakgoşların ilk 4 hafta performansı

Elazığspor, tarihinde ilk kez 2002-2003 sezonunda yükseldiği Süper Lig'deki ilk maçında Göztepe'ye 2-1 mağlup oldu. Daha sonra sahasında Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden Gakgoşlar, Ankaragücü ve Gaziantepspor'a 3-1'lik skorlarla mağlup oldu ve o sezon ilk 4 haftayı 3 puanla 15. sırada tamamladı. Bir sonraki sezonda ilk maçta Gençlerbirliği'ni deplasmanda 3-2 yenen Gakgoşlar, Konyaspor'la 0-0 berabere kaldı. 3. haftada lig tarihindeki en farklı yenilgisini Fenerbahçe karşısında 7-1'lik skorla yaşayan Elazığ temsilcisi, Adanaspor'a da kendi evinde 4-3 yenildi ve ilk 4 hafta sonunda 4 puanla 12. sırada yer aldı. 2012-2013 sezonunda yeniden Süper Lig'de mücadele eden Elazığspor, stadının bakımda olması nedeniyle İzmir'de oynadığı maçta Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Ardından Trabzonspor'a 2-0, Kasımpaşa ve Beşiktaş'a 3-0'lık skorlarla mağlup olan Gakgoşlar, topladığı 1 puanla ilk 4 haftayı son sırada tamamladı.

BAKMADAN GEÇME!