G.Saraylı taraftarlardan Arena tepkisi

Güncelleme Tarihi:

G.Saraylı taraftarlardan Arena tepkisi
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 14, 2012 17:24

Beşiktaş'ın Arena'da oynama ihtimali bile Galatasaraylı taraftarları kızdırdı.

Haberin Devamı

Başta Başkan Ünal Aysal olmak üzere Galatasaraylı yöneticiler, İnönü Stadyumu'nun olası yenileme sürecinde Beşiktaş'ın maçlarını Arena'da oynamasına yeşil ışık yakması bazı sarı kırmızılı taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı. Galatasaraylı taraftarlar Beşiktaş'ın maçlarını Türk Telekom Arena'da oynaması durumunda kulüplerini kombine almamakla tehdit etti.

Twitter'da açılan 'besiktasvarsakombineyok' konusu altında fikirlerini belirten Galatasaraylı taraftarlara siyah-beyazlılar da katıldı. Beşiktaşlı taraftarlar da yapılan eleştirilere genellikle 'Siz önce stadın kimin olduğuna bir bakın' şeklinde cevaplar verdi.

ULTARASLAN BEŞİKTAŞ'A SICAK

Arena'nın Beşiktaş ile ortak kullanılması fikrine Ultraslan'dan ise destek geldi. Ultraaslan Başkanı Oğuz Altay Twitter hesabından yaptığı açıklamada taraftarlara anlayış çağrısında bulundu. Altay'ın açıklamaları şöyle,

Haberin Devamı

"Arkadaşlar tepkilerinizi okuyorum ama samimi ve içten şekilde yazıyorum, öküz altında buzağı aramanında anlamı yok.Kulübümüzü yönetenler ve Beşiktaşlı yetkililer böyle bir taleple gelir ve anlaşırlarsa anlayışla karşılamamız gerekiyor. O zamanın şartlarıyla şu an bir değil ama Ali Sami Yen'den önce yıllarca Mithat Paşa Stadında oynadığımızı unutmayalım."

GALATASARAY DAHA ÖNCE KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPILMIŞTI

Ä°ÅŸte geçtiÄŸimiz yıl 30 Haziran'da Galatasaray tarafından konuyla ilgili yapılan açıklama; Â

"Son dönemde yazılı ve görsel medyada Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı’nın iç saha maçlarını oynadığı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da başka bir kulübün iç saha maçlarını oynayacağına dair birtakım haberler yer almıştır. Kulübümüz konuyla ilgili olarak böyle bir taleple karşılaşmamış ve bu hususta hiçbir görüşmesi olmamıştır.

 Kulübümüz, Gençlik Spor İl Genel Müdürlüğü ile yaptığı anlaşmaya göre sadece milli bayramlar, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık faaliyetlerinde Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’yı herhangi bir bedel alınmaksızın tahsis etmekle yükümlüdür.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena, Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı’nın iç saha maçlarının yanı sıra Kulübümüzün onay verdiği organizasyonlara ev sahipliği yapacaktır. "

Haberin Devamı

Ä°ÅžTE O MESAJLARDAN BAZILARI

Kısa sürede en çok konuşulan başlık olan konu Trend Topic (TT) listesinde birinci sıraya yükseldi. İşte konuyla ilgili yazılan bazı yorumlar;

@Özgecan1903 : #besiktasvarsakombineyok diyenler stadlarının nereye ait olduğunu keşke araştırsalardı!!!
@haitaenis Yılda 20 mac yapıldıgında zemını bozulan stada seneye milli ve Avrupa maçları dahil 50 mac oynanıyorsa ne olur?
@mete_han4586: Duyun ve bilin ki bu stad bjk ile ortak kullanilirsa bir daha kombine alipda o stadda mac izlemem
@Arda3er: Benim değerlerime küfür eden adam, değil maça Aslantepe'ye ancak turist olarak gelebilir.
@Ahmet_GsMedia: Zamanında İnönü'de oynamak istediğimizde bize Olimpiyat'ı gösterenler, şimdi Arena için cilvelenmeye başlamışlar!
@Mercanex: Buyuk BJK taraftarına OLİMPİYAT stadının Büyük tribünleri yakışır!!!!

www.twitter.com/hkoyuncuoglu

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!