G.Saray'ı bekleyen büyük tehlike!

Güncelleme Tarihi:

G.Sarayı bekleyen büyük tehlike
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2012 12:47

Cuma günü Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Türk Telekom Arena'da oynayacağı Karabükspor karşılaşmasıyla zorlu bir fikstüre girecek olan Galatasaray'ın başını, Türk Telekom Arena'da Cluj maçıyla birlikte gün yüzüne çıkan zemin problemi ağrıtabilir.

Haberin Devamı

İstanbul'da bastıran sağanak yağış nedeniyle, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Cluj karşılaşmasında zemin engeline takılan ve kritik mücadelede 2 puanı drenaj sistemine kaptıran Galatasaray, Karabükspor ve Manchester United karşılaşmalarında da aynı sıkıntıyı yaşayabilir.

ALTI GÜNDE ÜÇ MAÇ!

Açılışından itibaren, zemin problemleriyle gündeme gelen ve geçtiğimiz sezon sıkışık fikstür nedeniyle bir çok problemin yaşandığı Türk Telekom Arena'yı önümüzdeki 6 günde yoğun bir trafik bekliyor.

Çarşamba günü, milli takımımızın tarihindeki 500. karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Türk Telekom Arena, bu karşılaşmadan tam 47 saat sonra bu kez Galatasaray'ın Karabükspor ile oynayacağı 12. hafta mücadelesi için kapılarını açacak. 48 saat içerisinde iki 90 dakikanın oynanacağı Türk Telekom Arena'da zeminin akıbeti merakla beklenirken, olası bir sağanak yağış durumunda ağır zeminde yaşanabilecek sakatlıklar yetkilileri korkutuyor.

Haberin Devamı

METEOROLOJİ'DEN KÖTÜ HABER

Türk Telekom Arena'nın 3 karşılaşmaya ev sahipliği yapacağı önümüzdeki 6 gün için meteorolojiden gelen hava durumu tahminleri de sarı-kırmızılı cepheyi endişelendiriyor. Meteorolojinin yayınladığı 15 günlük hava tahmin raporuna göre, karşılaşmaların oynanacağı 6 günlük sürecin 3 gününde İstanbul sağanak yağışın etkisi altında olacak.

Milli Takımımızın Danimarka ile karşılaşacağı Çarşamba günü İstanbul'un sağanak yağış etkisi altında olması beklenirken; Perşembe günü de yağışın aynı şiddette devam edecek olması, Karabükspor karşılaşmasında Türk Telekom Arena'nın zemininin nasıl olacağına dair ipuçları veriyor. Beklenen yağışın gerçekleşmesi durumunda oldukça ağır bir zeminde oynanacak olan Karabükspor mücadelesi sırasında ise yağış yok...

İstanbul'da yağmursuz geçecek olan haftasonunun ardından, Manchester United karşılaşmasında 'kara bulutlar' yeniden Galatasaray'ın üzerinde olacak. Meteorolojinin hava tahmin raporuna göre, Salı günü İstanbul yeniden sağanak yağışlı havanın etkisine girecek. Sarı-kırmızılı yetkililerin bu konudaki en büyük umudu ise, Karabükspor karşılaşmasının ardından güneşli geçecek haftasonunda zeminin kendini toparlaması...

Haberin Devamı

G.SARAY İTİRAZ ETTİ AMA...

Cluj maçında yaşanan problemlerin tekrarlanmaması adına çalışmalarını sürdüren Galatasaray yönetiminin, Danimarka karşılaşmasının başka bir stada alınması için TFF'ye başvuruda bulunduğu ancak TFF'nin karşılaşmanın Türk Telekom Arena'da oynanması konusunda ısrarcı olduğu belirtildi.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızılıların ligde oynadığı Kayserispor karşılaşmasının ardından; "Stat konusunda çalışmamız olacak. Başkanımız Ünay Aysal'ın talimatı var. Muhakkak ki çalışmalarımız olacak. Şimdi burada bir milli maç da oynanacak. Burası milli maç kaldırmaz. Federasyon yetkilileri de durumu görüyor. Ama zemin gerçekten çok zor." şeklinde konuşmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!