G.Saray'da flaş iddia! Hasan Şaş salı günü...

Güncelleme Tarihi:

G.Sarayda flaş iddia Hasan Şaş salı günü...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2017 07:48

Spor yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray'da artık Jan Olde Riekerink'in görev yapmaması gerektiğini söylerken, salı günü Hasan Şaş'ın görevde olacağını duyduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Kayserispor mağlubiyeti sarı-kırmızılı taraftarlarda sabırları taşırdı. Geldiği günden bu yana bir kısım tarafından sıkça eleştirilen Jan Olde Riekerink için bu kez daha büyük tepkiler gelmeye başladı.

Kayserispor mağlubiyetinin ardından Jan Olde Riekerink, taraflı tarafsız herkes tarafından ciddi şekilde eleştirilirken, Galatasaray yönetiminde de Riekerink'i istemeyenlerin olduğu gündeme geldi.

Galatasaray'da bazı yöneticilerin Riekerink ile artık yolların ayrılması gerektiği görüşünü savunduğu öne sürüldü. Levent Nazifoğlu ise Riekerink için net ifadeler kullanmazken, sarı-kırmızılı takımda her zaman alternatif isimlerin yönetim kurulu toplantılarında yöneticiler tarafından masaya getirildiğini söyledi. Bu gelişmelerin ardından Galatasaray'da flaş bir ayrılık kararının çıkıp çıkmayacağı merakla beklenmeye başladı.

G.Sarayda flaş iddia Hasan Şaş salı günü...


RİEKERİNK'İN YERİNE FLAŞ HASAN ŞAŞ İDDİASI!

Spor yazarı ve yorumcusu Levent Tüzemen, A Spor'da katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'a karşı aldığı 2-1'lik yenilgiyi değerlendiren Levent Tüzemen, flaş bir iddiayı gündeme getirdi.

Levent Tüzemen yaptığı açıklamada Galatasaray'da artık Jan Olde Riekerink'in görev yapmaması gerektiğini söylerken, Salı günü Hasan Şaş'ın görevde olacağını duyduğunu söyledi.

Tüzemen konuyla ilgili, ''Galatasaray Yönetimi'nin yerinde olsa Riekerink'i artık Florya'dan içeri sokmam. Hasan Şaş'ın salı günü göreve başlayacağını duydum. Ben öyle duydum locada...'' ifadelerini kullandı.

"NAZİFOĞLU İLE ŞAŞ YEMEK YEDİ, KAYNAKLARIMIZ SAĞLAM"
Öte yandan A Spor'da Hasan Şaş ile Levent Nazifoğlu'nun geçtiğimiz günlerde bir yemekte bir araya geldiği kaydedildi. A Spor'da Takım Oyunu programında moderatörlük yapan Serkan Korkmaz, "Hasan Şaş ile Levent Nazifoğlu, yakın zamanda yemek yedi. Kaynaklarımız sağlam" sözlerini kullandı. Hasan Şaş'ın adı geçtiğimiz günlerde de sarı-kırmızılı takımla anılmıştı. 

GALATASARAY'DA KARAR GÜNÜ
Kayserispor’a karşı evinde kötü bir mağlubiyet alan Galatasaray’da bugün büyük buluşma olacak. Sarı-kırmızılılarda Başkan Dursun Özbek başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri Mehmet Özbek ve Levent Nazifoğlu bir araya gelecek.

Ligde yaşanan yenilginin ve zirveye yaklaşma şansının kaçmasından sonra ciddi anlamda hayal kırıklığı yaşayan sarı-kırmızılı yönetimin durum değerlendirmesi yapacağı ifade edildi. Ayrıca teknik direktör Riekerink konusundaki tepkilerin de gündeme gelmesi bekleniyor.(Sporx)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!