‘G.Saray, seksi ve arzu edilen bir kulüp’

Güncelleme Tarihi:

‘G.Saray, seksi ve arzu edilen bir kulüp’
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2012 01:25

Sarı kırmızılı kulübün başkanı, Real Madrid ile anlaşmazlıkları olmadığını transfer için milli futbolcunun vereceği kararı beklediklerileri söyledi.

Haberin Devamı

GALATASARAY Başkanı Ünal Aysal, ‘Hamit Altıntop transferinin son durumu’ sorulması üzerine ilginç bir yorum yaptı. Bir çok futbolcunun G.Saray’da oynamak istediğini söyleyen başkan Aysal, “Galatasaray arzu edilebilir, seksi bir kulüp. Hamit’i takımda görmeyi çok istiyoruz. Ama Hamit’in de Galatasaray’ı daha çok istemesi gerekiyor. İstediği ücrette indirim yapması gerekir. Hamit’te Galatasaraylı olmaya çok yakın. Real Madrid’le bir sorun yok Hamit’in kararını bekliyoruz” diye konuştu.

Bir hedef koymadan bir işin bitirilemeyeceğini anlatan Aysal, “Biz bu ay sonuna kadar transfer kadrosunu ortaya çıkartacağız. Bu işi bitirip ben de tatile çıkmak istiyorum. Arena’da Fatih Terim hoca ile birlikte transferler için dev bir imza töreni düşünüyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Fernando Muslera için de ayrıca konuşan Aysal “Ona verdiğim paradan hiç pişman olmadım” deyip sözlerini şöyle sürdürdü: “Muslera’nın iki avantajı var. Bir tanesi çok sempatik. Takıma güzel enerji veriyor. Refleksleri genç olduğu için çok iyi. Takıma geçen sene çok destek sağladı. Muslera’ya az bile ödemişim diyorum. Sık sık oyuncu alıp satmaya da sıcak bakmıyorum.”

‘Gruptan çıkmayı başarı sayarım’

GALATASARAY Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim ve teknik heyeti takdir ederken, Avrupa için gerçekçi bir hedef ortaya koydu. Sarı kırmızılı kulübün başkanı, “Her sene bir etap atlayarak gelişimi herkes izlemeli. Hemen ‘Şampiyonlar Ligi şampiyonu oluruz’ demek inandırıcı olmaz. Bu sene Şampiyonlar Ligi’nde içinde bulunduğumuz gruptan çıkmayı başarı sayacağım” dedi. Aysal, basketbol takımının başına getirdikleri Ergin Ataman için ise, “Beşiktaş’a saygımızdan Ergin Ataman’ı son dakikaya kadar bekledik. Kendisi iyi bir Galatasaraylı. Onunla çalışacak olmaktan dolayı çok mutluyuz” diye konuştu.

Ali Şen’den ‘seksilik’ yorumu

G.SARAY: Ünal Aysal’ın dediklerine katılıyorum.
F.BAHÇE: En zengininden en fakirine kadar toplumun kalbinde olan takım.
TRABZONSPOR: Bir şehir takımı olmasına rağmen bölgesel olmaktan çıkan tek ekip.
BEŞİKTAŞ: Arabacılar diyorlardı, o kelimenin altında tüm ülke insanının kalbi yatar.

Haberin Devamı

TWiTTER ESPRiLERi

@FatihDedetas
Galatasaray’ın yeni sezonda formalarını Victoria Secret üretecekmiş.
@AytekTeoman
Galatasaray SK, Biscolata Erkekleri’yle görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

@usuyoruz
Galatasaray Angelina Jolie, Candice Swanepoel, Evangeline Lilly ve Brezilyalı forvet Adriana Lima’yı transfer gündeminin ilk sırasına aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!