G.Birliği'nde süpriz doğum günü

Güncelleme Tarihi:

G.Birliğinde süpriz doğum günü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2010 13:29

Gençlerbirliği yeni sezon hazırlıklarını Beştepe Tesisleri'nde sürdürürken, kaleci Serdar Kulbilge'ye süpriz doğum günü düzenlendi.

Haberin Devamı

Kırmızı siyahlı takımın malzemecisi Hacı, Türkiye'de yaygınlaşan unlu ve yumurtalı Brezilya usulü doğum günü kutlamasına ketçap ve mayonez de ekleyerek ortaya renkli görüntülerin çıkmasına neden oldu.

SERDAR KULBİLGE: ''FENERBAHÇE'NİN BENİ İSTEMESİ GURUR VERİCİ''

Kendisi için hazırlanan sürpriz doğum günü kutlaması için antrenörler ve takım arkadaşlarına teşekkür eden tecrübeli filebekçi Serdar Kulbilge, ''Bu mutlu günümde bana güzel bir sürpriz yaptılar. 2010-2011 sezonu tüm kulüplere hayırlı uğurlu olsun. Yaklaşık 1 haftadır çalışmalarımız devam ediyor. Aramıza katılan arkadaşlarımız var. Çok iyi bir ortamımız var ve bu sene geçen seneki sıralamamızın üstüne çıkmak istiyoruz. Buradan taraftarlarımıza da seslenmek istiyorum. Geçen sene gerçekten çok iyi desteklediler bizi. Kötü zamanlarımızda bile bizden desteklerini esirgemediler. İnşallah hep böyle devam ederler'' dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye transferi konusunda basında yer alan haberlere değinen tecrübeli kaleci Kulbilge, ''Bu konularla ilgili menajerim gerekli görüşmeleri yapıyor. Ben şu anda buradayım. Kulübümüzün vereceği bir karardır. Fenerbahçe'den bana gelen bir teklif var ve bu bir futbolcu için gurur vericidir. Kulübümüzün vereceği bir karardır ve bütün kararlara saygı duyarım'' diye konuştu.

ORHAN ŞAM: ''DOĞRU TRANSFERLER KALİTEYİ ARTTIRACAKTIR''

Yeni sezonda bütün takımlara başarılar dileyerek sözlerine başlayan Orhan Şam, ''Her zaman olduğu gibi genç bir kadroya sahibiz. Kazasız, belasız ve sakatsız bir sezon geçiririz inşallah. Giden ve gelen arkadaşlarımız var. Gelen arkadaşlarımızın hepsi çok kaliteli. Geçen sene ligi rahat bitirdik. Hocamızla 2. yılımız ve bu sene daha üst sıralara oynamak istiyoruz. Süper lige çıkan yeni takımlar da bilinçlendi. Kaliteli transferler yapılıyor. Bu da süper ligin kalitesini arttıracaktır. Hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemeye çalışacağız.'' ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!