Futbolcuların aşk ilişkileri arap saçı gibi

Güncelleme Tarihi:

Futbolcuların aşk ilişkileri arap saçı gibi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2010 12:16

Futbolcuların ilişkilerindeki çarpıklık kafa karıştıracak cinsten. Kimim kiminle olduğunu biz bile zor çözdük.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin yabancı futbolcuları ile yerliler arasında “forma rekabeti” kadar, aşk rekabetinin da yaşandığı zaman zaman “sır perdesi” olarak kaldı, zaman zaman da medyaya yansıyan haberlerde ortaya çıktı.Gece hauatına düşkün bazı futbolcuların yaşadığı alemler, Türkiye’nin en güzide kulüplerinden biri olan Fenerbahçe’de tozu dumana katmıştı. Aşk zincirinin en hızlı halkası Türkiye’ye veda eden Roberto Carlos ile kaleci Volkan Babacan olmuş. Şarkıcı Ebru Polat’ın 3 futbolcu ile farklı dönemlerde “aşk yaşaması”, Fenerbahçe’de yaşanan “aşk oyunları”nı çok net anlatıyor…
Yabancı futbolcuların başını çektiği bu “alem”ler taraftarın da tepkisine neden olmuştu. Kaybedilen şampiyonluğun arkasında neler yaşandığı da bu özel hayatlarda gizli.
Fenerbahçe yönetimi, o talihsiz trafik kazasından sonra Colin Kazım ile yollarını ayırmış ve Fransa’ya kiralamıştı. Ancak hemen ardından Önder Turacı’nın elini parçalaması, skandallar zincirinin tuzu biberi oldu.

Haberin Devamı

KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE?

Kraliçe Kübra Aslan’ın Önder Turacı ve kaleci Volkan Babacan’ın adlarının karıştığı “aşk olayları zincirinin” son perdesini aktaracağız sizlere…
“Fenerbahçe’deki Aşk Üçgeni” yazımız yayınlanmaya başladıktan sonra ortalık bir hayli karıştı.
“Suçlanan Kraliçe” Kübra’nın ifadelerinde doğruladığı olaylar, Önder Turacı’nın o gizemli kazasının perde arkasını iyice aydınlattı…
Kübra Aslan bir tek “Volkan Babacan ile aşk yaşadığını” kabul etmedi.
Ancak öyle ya da böyle  mahkemeye taşınan gerekçeler, Önder Turacı gibi okuyucuları da bizleri de tatmin  etmedi…
Volkan Babacan, Kübra’nın açıklamalarında ısrarla belirttiği gibi “ablası ile aşk yaşamış” hatta nişanlanmıştı.
Gün boyunca telefonlarımız susmadı. Fenerbahçeli futbolculara yakın isimler, “yeni yeni” belgelerle, yeni “aşk adresleri göstermeyi de ihmal etmediler.
Volkan Babacan bununla kalsa iyiydi…
Miss İmagine The Beuty Of Turkey Yarışması’nın 20 numaralı finalisti Duygu Afacan ile de “gönül ilişkisi” yaşadığı iddia ediliyor.
Yetmedi.
“Karda yürüyüp izini belli etmeyen”, rivayetlere göre de “Fenetbahçe’nin en gizli çapkını olan Babacan, “Selçuk Şahin’in bir dönem aşk  yaşadığı”, Ayfer Çelik ile de samimiyeti ilerlettiği konuşuluyor futbol dünyası kulislerinde…
Selçuk Şahin’in eski aşkı Ayfer Çelik, bu iddiaları “saçma bulduğunu” açıkladı bize.
Ayfer Çelik, Volkan Babacan ile “grup ve arkadaş ortamlarında bulunduğunu” saklamıyor. Fotoğrafların da o dönemlerde çekildiğini söylüyor…

Haberin Devamı

KİM KİMİMLE?

Diziye başlarken “Fenerbahçe’deki Aşk Üçgeni” demiştik. Ancak, futbolcular arasında yaşanan karmaşık aşk trafiği, bunu üçgen olmaktan çıkarmış, “çokgen”e çevirmiş bile.
Bir dönem Selçuk Şahin ile yaşadığı aşkla adını duyuran şarkıcı Ebru Polat’ın, aynı dönemde Roberto Carlos ile aşk yaşadığı magazin gündeminden hiç eksik olmamıştı.
Polat’ın bu beraberlikten sonra David De Souza ile de kısa bir beraberlik yaşadığı dedikodusu spor dünyasının kulislerinden eksik olmuyor.
Volkan Babacan ile kısa süreli beraberlik yaşayan güzelin de Deniz Barış’a doğru gönül hamlesi yaptığı ifade ediliyor…
Kendisini “Yeditepeli olarak” tanıtan bu güzelin, Önder Turacı ile de birliktelik yaşadığını duyunca, sizler gibi ben de “Yok  daha neler?” demekten alamadım kendimi.

Haberin Devamı

ÇİVİSİ ÇIKMIŞ İLİŞKİLER

Futbol yıldızlarının podyum, sahne dünyasına duyduğu ilgi yalnız bizde değil tüm dünyada süregelen bir durum… Ama “vıcık vıcık olmuş” çivisi çıkmış ilişkilerin “ancak bizde” olabileceğini görünce, “istikrarsızlığın”, sıkça yaşanan sakatlıkların, form düşüklüklerinin nedeni de kolayca anlaşılabiliniyor.
Yaşananlar, milyonlarca Euro ya da Dolar alarak büyük takımların formasını giyenlerin kulağına küpe olur mu bilemeyiz.
Bunu, “yeni şampiyonluk” hedefleriyle girilen ligde, kazanılan ya da “kaybedilen” şampiyonluklar gösterecek.
Kimlerin  düzensiz özel yaşantıları nedeniyle “yönetimlerinden kırmızı kart” göreceklerine de yine zamanı geldiğinde belki tanık olacağız.

Haberin Devamı

O ARTIK  “YALNIZ” KRALİÇE

Güneş Gazetesi’nde dört günden bu yana devam eden dizi yazının baş rol kahramanlarından biri Kübra Aslan…
Fenerbahçeli Önder ile evlilik hayali kurarken kendisini “olayların içinde” bulan Kübra Aslan, hakkında öne sürülen iddialarla ilgili yalnızca Güneş’e konuşmuştu.
“Volkan dedikoduları” nedeniyle Önder Turacı ile olan ilişkisini de bitiren Kraliçe Kübra, “hiç de hak etmediği dedikodu çarkının içinde kalarak, gelecek ile ilgili evlilik hayallerinin de” bitmek durumunda kaldığını söylüyor.
Kübra, bizim ortaya çıkardığımız “aşk-kaza-aldatma” üçgeninden sonra söyeleyeceğini söyledi ve kendi kabuğuna çekildi.
Ortaya atılan iddialarla ilgili ne Önder Turacı ne de olayın diğer karmanı Volkan Babacan Kübra’ya destek oldu.
O artık, yeni hayatı, yeni beraberliğiyle bir yalnız kraliçe!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!