Futbol dünyası şokta

Güncelleme Tarihi:

Futbol dünyası şokta
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2014 09:37

Tito Vilanova'nın zamansız ölümü Barcelona Kulübü'nde ve futbol dünyasında şok etkisi yarattı.

Haberin Devamı

Uzun süreden beri kanserle mücadele eden ve bu savaşı 45 yaşında kaybeden deneyimli teknik adamın ani ölümünün ardından Barcelona Kulübü'nde ve La Masia'da bayraklar yarıya indirildi.

DAHA 45'İNDEYDİN BE MAREŞAL- Serhan ASKER Tito için yazdı...

Doğduğu yer olan Bellcaire d'Emporda da ise Katalan bayrağına siyah bantlar takılırken, kasabada iki günlük resmi yas ilan edildi. Dün Roma ile AC Milan arasında oynanan maç öncesi Tito Vilanova için saygı duruşunda bulunulurken, Euroleague'de oynanan Real Madrid - Olympiakos mücadelesinde de benzer sahneler yaşandı.

ÖLMEDEN ÖNCE EŞİNE HEDİYE ALMIŞ

Tito Vilanova, son nefesini vermeden önce eşi Montse'ye son bir hediye vermeyi ihmal etmedi.

Hastalığının seyri sırasında yanından bir an olsun ayrılmayan ve sürekli desteğini hissettiği karısına teşekkür etmek isteyen Vilanova, hastaneye yatmadan iki saat önce yakın dostu Angel Fernandez'den yardım istedi. Hastalığı boyunca Tito'nun eşi Montse, çocukları Adria ve Charlotte'un yanından ayrılmayan Fernandez, teknik adamın son isteğini de yerine getirmek için elinden geleni yaptı.

Haberin Devamı

Tito Vilanova, ölüme giderken bile centilmenliğini ve asil duruşunu eşine yaptığı jestle göstermiş oldu.

BARCELONA'DAN TAZİYE SALONU

Barcelona Kulübü, Tito Vilanova'nın ölümü ardından taraftarlar için bir taziye salonu kurdu. Cumartesi ve Pazar günü tüm taraftarlara açık olacak bu alana isteyen herkes Tito için son sözlerini yazabilecek ve çiçek bırakabilecek. Nou Camp tribünlerine ise "Sonsuza kadar Tito" pankartı asılacak.

Futbol dünyası şokta
Barcelona takımı ve futbol dünyasının önde gelen isimleri de yayınladıkları taziye mesajıyla Tito Vilanova'yı andı

Eric Abidal: Birlikte yaşadığımız her zamanı hatırlıyorum dostum. Huzur içinde yat. Mücadelen için teşekkürler. Tüm desteğim ve sevgim ailenle birlikte.
Lionel Messi: "Unutulması zor bir insan. Her zaman seni hatırlayacağız. Tüm sevgim Tito'nun ailesine"
Cesc Fabregas: "Barça ve futbola verdiğin herşey için teşekkürler"
Andres İniesta: "Söyleyecek kelime bulamıyorum. Örnek oldun ve olmaya da devam edeceksin. Hayatının bir parçasında olmak benim için gurur verici. Asla seni unutmayacağım"
Victor Valdes: "Kariyerimde sahip olduğum en iyi teknik direktörlerden biri Tito Vilanova. Bize verdiğin her şey için teşekkürler"
Sergio Ramos: Tüm desteğimizle Tito'nun ailesi ve arkadaşlarının yanındayız. Onun mücadelesi ve gücü hepimiz için örnek oldu. Huzur içinde yat
David Villa: Tito Vilanova'nın ailesi ve arkadaşları için başsağlığı diliyorum. Her zaman onun mücadelesi bir örnek olmuştur. Seni asla unutmayacağız

Haberin Devamı

Futbol dünyası şokta

Juan Mata: Huzur içinde yat Tito Vilanova
David de Gea: Çok üzücü bir gün.Tito Vilanova'yı kaybettik. Ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı diliyorum.
Jose Mourinho: Tito'nun ölümü futbol ve Barcelona adına oldukça üzücü. Özellikle ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı diliyorum
Del Bosque: Bu eşi ve çocukları için gerçek bir trajedi. Sevgi dolu çok güzel bir insandı. Oldukça genç bir yaşta öldü. O hastalığını öğrendikten sonra bile her zaman konuşabileceğin çok samimi bir insandı ve her zaman beraber çalışmaya hazırdı.
Xabi Alonso: Huzur içinde yat Tito Vilanova
Alvaro Morata: Futbol bugün Tito'nun yokluğuna ağlıyor. Ve bütün renkler ayrım yapmadan. Huzur içinde yat
Thibaut Courtois: Ailesine ve arkadaşlarına böyle zor bir zamanda içten başsağlığı dileklerimi iletiyorum.
Florentino Perez: Bugün tüm futbol taraftarları için üzüntü verici.
Iker Casillas: Futbol dünyası için çok üzücü bir gün. O güç ve cesaret örneğiydi Huzur içinde yat.
Gerard Pique: Her şey için teşekkürler Tito. Her zaman bizimle birlikte olacaksın ve birlikte geçirdiğimiz harika anları anacağım.
Sergio Busqets: Seni seviyoruz, bizim için yaptığın her şey için çok teşekkür ederim. Seni özleyeceğim
Neymar: Saygı dileklerim Tito'ya.
Fernando Torres: O çok büyük bir savaşçıydı. Huzur içinde yat. Ailesine ve arkadaşlarına en derin üzüntülerimi bildiriyorum
Michel Platini: Tito Vilanova'nın ölüm haberinden büyük üzüntü duydum. Büyük bir insandı ve her zaman FC Barcelona'da yaptığı çalışmalarla hatırlanacak bir teknik direktör oldu. Kulübüne ve ailesine taziyelerimi gönderiyorum.

GUARDİOLA, BARCELONA'YA GİDECEK

Haberin Devamı

Tito Vilanova'nın ölüm haberinin ardından Barcelona'ya gitmek için kolları sıvayan Pep Guardiola, yoğun maç trafiğine takıldı. Bugün Allianz Arena Stadı'nda Werder Bremen ile oynanacak maç sonrasında ekibiyle birlikte Barcelona'nın yolunu tutmaya hazırlanan Guardiola, Tito Vilanova'nın ailesine taziye dileklerini sunacak. Pazartesi günü Tito Vilanova'nın ansına düzenlenecek dini töreni salı günü Real Madrid ile oynayacakları maç nedeniyle kaçıracak olan Guardiola, eski dostuna son görevini en azından bu şekilde yapmaya çalışacak.

Barçalı oyunculardan Tito'ya saygı

Katalan Kulübü tarafından bugün Tito için açılan taziye salonuna ilk gelen Barcelonalı futbolcular oldu. Taziye defterine başta kaleci Victor Valdes olmak üzere tüm futbolcular imzalarını attılar. Dani Alves ve Zubizaretta'nın ise gözyaşları içinde alana geldikleri görüldü. Tito Vilanova'nın ölüm haberinin ardından Barcelona'ya gitmek için kolları sıvayan Pep Guardiola, yoğun maç trafiğine takıldı. Bugün Allianz Arena Stadı'nda Werder Bremen ile oynanacak maç sonrasında ekibiyle birlikte Barcelona'nın yolunu tutmaya hazırlanan Guardiola, Tito Vilanova'nın ailesine taziye dileklerini sunacak.

Haberin Devamı

Pazartesi günü Tito Vilanova'nın ansına düzenlenecek dini töreni salı günü Real Madrid ile oynayacakları maç nedeniyle kaçıracak olan Guardiola, eski dostuna son görevini en azından bu şekilde yapmaya çalışacak. Barçalı oyunculardan Tito'ya saygı Katalan Kulübü tarafından bugün Tito için açılan taziye salonuna ilk gelen Barcelonalı futbolcular oldu. Taziye defterine başta kaleci Victor Valdes olmak üzere tüm futbolcular imzalarını attılar. Dani Alves ve Zubizaretta'nın ise gözyaşları içinde alana geldikleri görüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!