Futbol değil 3 puan önemli

Güncelleme Tarihi:

Futbol değil 3 puan önemli
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2015 01:07

MAÇ öncesi milli takımlardan gelen oyuncu sayısının fazla olması ve yaşanan sakatlıklar Pereira’nın düşündüğünden farklı bir takım çıkarmasına neden oldu.

Haberin Devamı

Herhalde sorsalar Pereira’ya, “Skor mu oyun mu?” diye cevabı kesinlikle “3 puan” olurdu.
Ve Fenerbahçe şimdiye kadar oynamış olduğu resmi maçların en kötüsünü oynadı. Mücadele olarak rakibi ile 55-60 dakika başa çıkabildi ama kalan dakikalarda, özellikle yorgunluğun vermiş olduğu, ki rakibin de eksik kalmasına rağmen oyun üstünlüğünü Kasımpaşa’ya verdi.
Beklentilerin yüksek olduğu oyuncuların zihinsel yorgunluğuna fiziksel yorgunluk da eklenince oyundan ziyade 3 puana kitlendiklerini gördük.


BRAVO RIZA HOCA


Büyük takımların içerisinde şöyle bir cümle vardır: “En az rakip kadar mücadele edersen, kaliteni de gösterirsen maçı kazanırsın.”
Dün F.Bahçe maçın tamamında olmasa da iyi mücadele etti. Fakat 90 dakika boyunca Van Persie ve Fernandao dışında pozisyon üretemediler. Gelen gol de duran toptan geldi. Asıl önemli olan F.Bahçe için kazanılması gereken bir maçtan galip ayrılmalıydı. Şimdi tüm düşünceler zihinsel yorgunluğu atıp Molde maçına hazırlanmak olacaktır. F.Bahçe yaratıcı oyuncu eksikliğini bu maçta çok hissetti. Özellikle Diego’nun yokluğu kim ne derse desin F.Bahçe’nin hücum hattında çok hissedildi. Sakatların iyileşmesi ile daha dinç bir F.Bahçe göreceğiz.
Meireles, orta sahada ayakta kalan, takıma dinamizm katan tek F.Bahçeliydi.
Rıza Hoca’yı tebrik etmek lazım. Çok diri ve disiplinli bir takım yaratmış. Özellikle yaptığı transferler geçen yılki Kasımpaşa’dan daha farklı bir takım izleyeceğimizin göstergesi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!