Forma patlaması olacak

Güncelleme Tarihi:

Forma patlaması olacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2010 11:17

Beşiktaş’ın Pazarlama ve Kartal Yuvası Mağazaları’ndan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hakan Aksoy, Quaresma formalarının yarın satışa çıkarılacağını söyledi.

Haberin Devamı

İŞTE QUARESMA ÜRÜNLERİ - Foto Galeri (Haber1903'ten alınmıştır)

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda açıklama yapan Aksoy, Quaresma’nın hem saha içerisinde hem de saha dışında Beşiktaş’a artı değer üreteceğini belirterek, “Hayallerim gerçek oldu. Quaresma transfer edildi. Ürün satışlarında patlama yaşacağız” dedi.

Hakan Aksoy şunları kaydetti: “Cumartesi sabahından itibaren yeni sezon ve Quaresma formalarını satışa çıkartıyoruz. Bunun yanında atkı, fular gibi Quaresma’ya özel kreasyonlar da satışa çıkartılıyor. İnsanlar forma gecikti diye eleştirmeye başladılar; ama kimse merak etmesin formalar Cumartesi günü satışa çıkacak. Transfer netleştikten sonra 6 gün süremiz vardı. İnanın yetkili arkadaşlarımızla gece gündüz çalıştık, nefes alacak vaktimiz bile yoktu. Tşörtler, şapkalar çıkartıldı. Formalar da Salı akşamından itibaren hazırlanmaya başlandı. Eğer formalar çabuk tükenir, talebin altında kalırsa kimse merak etmesin yeni formaların devamı en kısa sürede gelecek.

Haberin Devamı

QUARESMA FORMANIN HAKKINI VERDİĞİ SÜRECE İDOLÜMÜZ OLUR
Quaresma transferi rüyalarıma giriyordu. Camiamız aşırı şekilde istiyor. Bu talep dahilinde de Pazarlama bölümünün artısı artacak. Bu da kulübe katkı anlamına geliyor. Yıldız futbolcumuz her şeyimiz; ama yıldızımız da formanın hakkını vermeli. Quaresma formanın hakkını verdiği sürece idolümüz olur. Pazarlama açısından Quaresma’nın transferiyle rüyalarımız gerçek oldu. Umarım Quaresma sahadaki performansıyla da beklediğimiz katkıyı yapacak.”

FORMA SATIŞLARINDA PATLAMA BEKLİYORUZ
Forma satışlarında patlama bekliyoruz. Maçlar başladığında ve Quaresma yeteneklerini sergilediğinde, inanıyorum ki haftasına daha fazla forma talebi olacak. Yeteneklerini sergilediği sürece kulübümüze çok ciddi katkıları olacaktır. Camiamız da bu konuda gerekli duyarlılığı gösterecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!