Forma aslanın midesinde

Güncelleme Tarihi:

Forma aslanın midesinde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2010 00:00

Nihat Kahveci, “Schuster ile Quaresma’nın gelmesi büyük bir olay” derken, geçen yılki performansına 10 üzerinden 3 puan verdi. Takım olarak öncelikle UEFA Kupası ön eleme maçına konsantre olduklarını söyledi.

YENİ sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Beşiktaş’ın yıldız futbolcularından Nihat Kahveci, “Beşiktaş’ta formanın aslanın ağzında değil midesinde olduğunu” belirterek, formayı alabilmek için çok çalışmak gerektiğini söyledi.

Kalitesi tartışılmaz

Geçen yıl kaçan şampiyonluğun sorumlusunun futbolcular olduğunu söyleyen milli futbolcu, Kadıköy’de F.Bahçe yenilgisinin bütün planları alt üst ettiğini söyledi. Öncelikle UEFA Kupası ön eleme maçına konsantre olmaları gerektiğini söyleyen Nihat, ayrılmadan önceki arkadaşlık ortamının yeniden takımda olduğunu sözlerine ekledi. Geçen sezon ilk yarıdaki Nihat’a 3, ikinci yarıdaki performansına da 6 veren yıldız futbolcu, Quaresma ve Schuster transferlerini şöyle yorumladı:

“Quaresma’nın futbolculuğu konuşulmaz. Kaliteli bir oyuncu. Burada iki üç gün içinde neler yaptığını gördük. Quaresma ne tek başına maç alacak ne de tek başına maç kaybedecek. Bunları takım olarak yaşayacağız.

Mesut mutlu ediyor

Teknik direktörümüz Schuster’in de kendine göre bir çalışma sistemi var. Yapılan idmanlar programlar farklı. Futbolculuğunda Barcelona, teknik adamlığında da Real Madrid görmüş bir kişi mutlaka bu işin inceliklerini bilir.” Almanya Milli Takımı’nda Mesut Özil’in performansını beğendiğini sözlerine ekleyen Kahveci, “Mesut adına gurur duyuyorum. Türkiye’de de doğmuş yetenekli oyuncular var. Onları çıkartmak lazım. Biz Mesut’suz da kupaya gidebilirdik. Ama bir Türk’ü orda görmek bizi mutlu ediyor. Kupanın yıldızı Mesut bence iyi durumda. Ama ben hayatımda Maicon gibi istikrarlı bir oyuncu görmedim” dedi.

Nihat, Bursaspor’un ligde rekabeti arttırdığını da belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!