Fırtına'yı hatırlatacağız

Güncelleme Tarihi:

Fırtınayı hatırlatacağız
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2013 01:18

Reşit Akçay, zamanında Avrupa’yı sarsan Trabzonspor’u yeniden oluşturacaklarını söyledi.Bordo mavililerin Apollon maçı öncesinde başarılı hoca “İşler beklediğimiz gibi gittiğinde 32 takımın içerisine girmenin sevincini ve mutluluğunu camia olarak yaşamış olacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda sahasında Apollon Limassol ile karşılaşacak Trabzonspor’un Teknik Direktörü Mustafa Akçay, “İşler beklediğimiz gibi gittiğinde 32 takımın içerisine girmenin mutluluğunu camia olarak yaşamış olacağız” dedi. Akçay, Karadeniz temsilcisinin geçmişteki şaşaalı Avrupa yıllarına da gönderme yaparak “Oradaki başlangıçla birlikte de Avrupa’daki başarılarımızı önceki yıllarda olduğu gibi sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

‘MÜCADELE ETMEDEN KAZANILMAZ’

TRABZONSPOR’a yakışan mücadeleyi sahaya yansıtacaklarını belirten başarılı futbol adamı, “Rakibimizle bir anlamda prestij karşılaşması oynayacağız. Kalitemizi göstermemizin yolu da yolu yarın akşamki (bu akşamki) müsabakadan geçiyor. Oyuncularım ve biz Apollon karşılaşmasına hazırız. Futbolun kendine ait bir sistemi var. Mücadele etmeden, oynanmadan hiçbir müsabaka kazanılmıyor. Biz de umarım yarın (bugün) bu mücadeleyi sahaya yansıtırız ve işler istediğimiz gibi gelişir” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

TARAFTARIMIZI MUTLU EDECEĞİZ’

Kadİr Keleş ise mücadele yönü kuvvetli bir maç beklediğini ifade edip “Dişe diş bir maç olacağına inanıyorum. Beraberliğe üst turu garantilemiş olacağız ama bizim hedefimiz grubu lider bitirmek. 3 puan bizi daha ileriye taşıyacaktır. Ligde durumumuz üst seviyede olmasa da taraftarımızı Avrupa’da da mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!