Fırtına yıldızların peşinde

Güncelleme Tarihi:

Fırtına yıldızların peşinde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2011 11:57

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden çok ciddi bir maddi kazanım elde eden Trabzonspor, yıldız futbolcuların peşine düştü. Yönetimin, Drogba, Adebayor ve Arshavin ile ilgilendiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun, "Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için gereken her türlü fedakarlığı yapacağız" şeklinde açıklama yapmasının ardından gözler yıldız oyuncu transferine çevrildi. Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak olması nedeniyle ciddi bir maddi kaynak sahibi de olan yönetimin, Drogba, Adebayor, Anelka ve Arshavin gibi önemli isimlerle temaslara başladığı iddia edildi. Menajerler tarafından bu futbolcuların alınması için kulübün kapısı aşındırılmaya başlarken yönetim kurulu da, yoğun şekilde görüşmelerini sürdürüyor. Ancak yönetimin menajerler tarafından önerilen isimlere sıcak bakmadığı ve teknik direktör Şenol Güneş'in isteyeceği ve Avrupa kupalarında oynayabilecek önemli bir ismi kadroya katmak istediği belirtildi.

COLMAN SEVİNDİ, BURAK VE ADRİAN ÜZÜLDÜ

Haberin Devamı

UEFA kararıyla sarı kart cezalısı olan Colman'ın cezası kaldırılırken, kırmızı kart cezalısı olan Adrian'ın 1, Burak Yılmaz'ın ise 2 maçlık cezasının kaldırılmaması sıkıntı yarattı. Burak Yılmaz cezasının kalkmaması nedeniyle çok üzülürken, Colman sevinç yaşadı. Burak, takım arkadaşlarını iki önemli maçta yalnız bırakacak olması nedeniyle üzüntülü olduğunu belirterek, "Şampiyonlar Ligi bizim en büyük hayalimizdi. Hakkımız olan yerdeyiz. Orada iki maç oynamayacak olmak beni üzüyor. Ama takım arkadaşlarım çok üstün bir mücadele örneği gösterip Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edecektir" diye konuştu.

BİLETLER İÇİN ÜÇ FORMÜL

Trabzonspor yönetimi Atletic Bilbao maçı için alınan 33 bin bilet için formül arıyor. Bir çok taraftarın bilet parasını kulübe hibe etme düşüncesi yönetim tarafından memnuniyetle karşılandı. Ancak bu konuda henüz net bir karar almayan yönetim üç fikir üzerinde duruyor. Yönetim ya İstanbul'da bir hazırlık maçı organize edip biletlerin bu maçta geçerli olduğunu açıklayacak, ya bilet paralarını geri iade edecek, ya da biletlerini iade etmek istemeyen taraftarların kulübe yaptığı jesti kabul edip, parasını almak isteyenlere de hemen geri ödemeyi yapacak.

ENGİN'İN PARASI ALINACAK

Bu arada Galatasaray'a Engin'i 900 bin Euro ve Türk Telekom Arena Stadı'nın bir maçlık kira bedeli olan 350 bin TL'ye satan Trabzonspor, Atletic Bilbao maçının iptal edilmesi nedeniyle sarı - kırmızılı kulüpten bu parayı alacak. Maçın bir gün önceden iptal edilmesi nedeniyle Galatasaray'ın stat hazırlanması sırasında harcadığı 30 bin TL tutarındaki parayı Galatasaray'a bırakacak olan bordo - mavilerin geri kalan parayı alacağı belirtildi.

Haberin Devamı

SAPARA VE VOLKAN İLE TEMASLAR SÜRÜYOR

Öte yandan Trabzonspor'un bir süredir transfer etmek için uğraştığı Volkan Şen ve Marek Sapara transferinde sona gelindiği öğrenildi. Volkan'ın bonservisi için Bursaspor ile anlaşan ancak kendisiyle ilgili küçük sorunları halletmeye çalışan bordo - mavili yöneticiler, Ankaragücü'nden Marek Sapara'nın ise bonservisindeki belirsizliğin gitmesini bekleyecek. Bu futbolcu alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle serbest kalmak için yetkilimi makamlara başvurmuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!