Fırtına dinmiyor son hedef Mevlüt

Güncelleme Tarihi:

Fırtına dinmiyor son hedef Mevlüt
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2014 00:23

Takımı baştan sona yenileyen Trabzonspor’un son hedefi Mevlüt Erdinç. 27 yaşındaki milli golcüyle yapılan ilk görüşme olumlu geçince transfer girişimleri hızlandırıldı.

Haberin Devamı

TRANSFER sezonun en atak takımı olan ve üst üste bombalar patlatan Trabzonspor durmak bilmiyor. Cardozo ve Constant gibi flaş isimlerle birlikte çok sayıdı oyuncuyu kadrosuna katan diğer yandan da neredeyse takımın yarısıyla da yollarını ayıran bordo mavililer, transferde dur durak bilmiyor. Bordo mavililerin son hedef milli futbolcu Mevlüt Erdinç. Trabzonspor yönetimi Fransız Saint Etienne’de forma giyen 27 yaşındaki forvet oyuncu ile görüştü. Olumlu geçen görüşme sonrasında transfer girişimleri de hızlandırıldı.

SLIMANI VE MITROGLOU’DA GELİŞME YOK

BORDO mavililer, Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic’in, “Forvete kesinlikle bir alternatif isim istiyorum” açıklamasından sonra çalışmaları yoğunlaştırdı. Cezayirli forvet İslam Slimani ile Yunan forvet Kostas Mitroglou’nun transferlerinden henüz istediği sonucu alamayan bordo mavililer, Fransa’nın Saint Etienne takımında forma giyen 27 yaşındaki milli forvet oyuncusu Mevlüt Erdinç ile temaslarını hızlandırdı.
Yönetim, geçen sezon da gündeme gelen Liverpool’un 33 yaşındaki savunmacısı Kolo Toure ile de prensipte anlaştı.

MEVLÜT KiMDiR ?

Haberin Devamı

Yaş: 27
Boy: 1.81
Pozisyonu: Forvet
Toplam Maç: 230
Toplam Gol: 74
Milli Maç/Gol: 30/7

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!