Final konserini 30 bin kişi izledi

Güncelleme Tarihi:

Final konserini  30 bin kişi izledi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2013 17:23

Murat Boz, önceki gün Yedigün Yaz Konserleri’nin son durağı olan Gaziantep’teydi. Gaziantep Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen konseri yaklaşık 30 bin kişi izledi.

Haberin Devamı

GAZİANTEP HALKI BAMBAŞKA

Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Boz, Gaziantep’te bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Gaziantep’e ne zaman gelsem halk beni muhteşem bir biçimde karşılıyor. Buranın halkı gerçekten bambaşka. Gördüğünüz gibi yine çok büyük bir kalabalık var. Onlara beni bu akşam yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum. Çok sıcak bir konser olacağına eminim. İnşallah herkes eğlenir” dedi. Ünlü şarkıcı, baklava yemek için sabırsızlandığını da sözlerine ekledi: “En sevdiğim tatlı baklava... Konser sonrası hemen gidip yiyeceğim.”

SAHNEYE ASANSÖRLE ÇIKTI

Murat Boz, gazetecilerle sohbetin ardından asansörle sahneye çıktı ve dansçılarının şovu eşliğinde şarkılarını seslendirmeye başladı. Enerjisi ve performansıyla izleyiciden tam not alan şarkıcı, yaklaşık iki saat sahnede kaldı. Ve bu performansla, 12 konserlik yaz konserleri serisini tamamlamış oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!