Film gibi aşklar

Güncelleme Tarihi:

Film gibi aşklar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2006 00:00

Aşkın en güzel hallerini yaşayan dört ünlü çift, yaklaşan Sevgililer Günü öncesinde Elele dergisinin özel prodüksiyonu için objektif karşısına geçtiler ve ünlü filmlerin aşk sahnelerine kendi görüntüleriyle hayat verdiler.

Evlilik kaçılmayacak kadar güzel

Burak Hakkı-Sema Şimşek

(Kaçak Gelin)

Aşkın ölümsüzlüğünü mutlu evliliklerinde yaşıyor onlar. İki insanın birlikte aynı hayatı paylaşmasının keyfini çıkarıyorlar sakin ve gizli. Onların birbirlerine olan davranışlarından anlaşılan da zaten huzur vahasında yaşadıkları. Burak Hakkı, aşklarının gücünü Sema Şimşek’e ithafen yazdığı dizelerle dile getiriyor:

"En güzel tablodan daha güzel yüzlüm...

En güzel ceylandan daha masum gözlüm...

Hep söylediğim gibi benim biricik prensesim."

Ölümsüz bir aşk

Sedef Avcı-Kıvanç Kasabalı

(Rüzgar

gibi geçti)

Çiçeği burnunda evli genç çift, evliliğin en güzel günlerini yaşıyorlar. Dans eder gibi tutkulu, sakin ve uyumlu olduklarını söylüyorlar sık sık. Her ikisinin de mankenlik yapmalarının aralarında bir kıskançlık yaratmadığını, aksine güvenlerini pekiştirdiğini anlatıyorlar. Birbirlerine derinden duydukları aşkı bakışlarıyla da birbirine hissettiren çift, aşklarını ölümsüzleştirmek için "Rüzgar Gibi Geçti" filmini tercih ettiler. Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı, bu fotoğrafın ileride çocuklarına güzel bir anı olacağını söylüyor.

Onlarınki de set aşkı

Bülent İnal-Tuba Büyüküstün

(Mr.&Mrs. Smith)

Onların aşkı tıpkı Brad Pitt ve Angelina Jolie’ninki gibi, set aşkı. Pitt ve Jolie de "Mr.&Mrs. Smith" filminde tanıştıktan sonra birbirlerine aşık olmuşlar (hatta Brad bu aşk uğruna eşi Jennifer Aniston’dan ayrılmaya kadar vardırmıştı işi) ve anne-baba olmaya karar vermişlerdi. Bülent İnal ve Tuba Büyüküstün de aynı şekilde "Ihlamurlar Altında" dizisinin çekimlerinde tanışmışlar. İlk çekimler sırasında kıvılcımlanan aşk, dizinin ilerleyen günlerinde tam bir kora dönüşmüş. Genç çift, bu ilişkiyi bugüne kadar hiç dışarı yansıtmamaya kararlıydı. Ta ki Elele’nin Sevgililer Günü özel prodüksiyonuna kadar. Birbirlerine ne kadar aşık olduklarını onları yan yana görünce hemencecik anlamak mümkün. Yine de ısrarla, "Biz aşkımızı göz önünde yaşayamayız" diyorlar.

Bu tutku gerçekten bitti mi?

Irmak Ünal-Alp Kırşan

(Aşka Davet)

Alp Kırşan ve Irmak Ünal, hayallerindeki aşkı bulduklarını ve çok mutlu olduklarını söylüyordu yakın zamana kadar. Her yere birlikte gidiyor, hep el ele dolaşıyorlardı. "Kalplerimiz birlikte attıkça hayat yaşamaya değer" diyordu ikisi de. Ancak bu fotoğraf onların ilişkisi bitmeden önce çekilen son fotoğraf oldu. Çift, bu çekimden kısa bir süre önce ilişkilerini bitirme kararı aldıklarını açıkladı. Yine de bu ayrılığın ardından Alp Kırşan, aşklarının bitmediğini itiraf etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!