Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'a şok sözler!

Güncelleme Tarihi:

Fikret Ormandan Aziz Yıldırıma şok sözler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2015 23:44

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Robin van Persie transferi nedeniyle karşı karşıya geldikleri Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında ilginç ifadeler kullandı: "Ben o üslupları 15-16 yaşlarında bıraktım."

Haberin Devamı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlı takımın Avusturya kampında dün medyanın karşısına geçti... Gündemdeki konulara açıklık getiren Orman, transferi bir santfor alarak kapatacaklarını belirtirken, Robin van Persie transferi nedeniyle karşı karşıya geldikleri Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a göndermelerde bulundu. İşte Fikret Orman’ın sözleri:
Kulüp menfaatleri gereği çok aceleci davranmadan kendi bütçemizi iyi kullanarak transfer yapma mecburiyetimiz var. Veli’nin problemli olması ve Tolgay’ın çapraz bağlarındaki sıkıntısı bizi ön libero düşüncesine sevk etmiştir.

“SANTRFORA ODAKLANMIŞ DURUMDAYIZ”
Veli ile ilgili toplantı olacak. Belki ön liberoya transfer düşünebiliriz. İlk hedefimiz santrafora oyuncu almaktır. Kendi pazarlık şanslarımızı tutabilmek için farklı stratejiler yapabiliyoruz. Ama en kısa sürede bitirmek için santrafora odaklanmış durumdayız.
Gomez, çok kaliteli bir oyuncu. Ancak, Beşiktaş’a transfer olan oyuncular için hiç kimseye teminat mektubu verilmez. Beşiktaş’ın önceliği kendisidir. Güvenmeyen gelmez, biz de almayız. O gelecek diye tavizlerde bulunmayız. Transfer çok kolay. Ver, üzerine de ver. Ama bu zihniyetlerle Türk sporunun geldiği nokta belli. Kendisiyle ilgileniyoruz ama tek ilgilendiğimiz o değil.

Haberin Devamı

“BEŞİKTAŞ ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAYIN”
Quaresma çok iyi bir profesyonel, alkol kullanmaz, sigara içmez, dışarı çıkmaz. Quaresma zamanla Beşiktaş’ta olanları daha iyi idrak etti. Beşiktaş çok büyük bir camia ve oyuncular bu kulüpte oynadıkları için büyükler. Quaresma bunu anladı.
Bir grup var kulüpte. 2016’daki seçimi niye istiyorlar? Takım kötüye giderse, stat bitmiş, her şey yolunda gelelim başkan olalım diye. Beşiktaş’ın mutsuzluğu üzerinden kimse siyaset yapmasın.

"GÖKHAN TÖRE İÇİN YAZILAN RAKAMLAR PALAVRA!"
Gökhan Töre çok kıymetli bir oyuncu. Bizim ve Türk futbolunun önemli starı. Starlarımızı oynatmamız lazım. Beşiktaş şampiyonluk kazanmayı hedeflemiş bir kulüp. Bizim hedefimiz şampiyonluklar ve UEFA şampiyonluğudur. Gökhan’ı para geldi diye sattık, yerine oyuncu aldık diyelim. Gökhan’a 18-20 milyon Euro’luk teklifler gelmedi. Bunların hepsi palavradan ibaret. Bütün herkes Gökhan’ın satılıp para gelmesini değil, şampiyon olmamızı istiyor, biz de.

Haberin Devamı

"AZİZ YILDIRIM'IN AÇIKLAMALARINI BİLİYORUM"
Robin van Persie ile daha önce görüştüğüm doğrudur, başka kulübe gitti. Kaliteli bir isimdir. Öyle olmasa ilgilenmezdik. Aziz Yıldırım’ın açıklamalarını biliyorum. Ben o üslupları 15-16 yaşlarında bıraktım. O konulara çok girmek istemiyorum.

BAKMADAN GEÇME!