Fikret Orman: Demba Ba ve Ersan gidebilir, Gökhan Töre satılmayacak

Güncelleme Tarihi:

Fikret Orman: Demba Ba ve Ersan gidebilir, Gökhan Töre satılmayacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2015 17:14

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Çin'in Shangai Shenhua Kulübü'nün Demba Ba'ya 13 milyon Euro teklif ettiğini belirterek, bu oyuncunun satışının büyük ölçüde kesinleştiğini söyledi. Ersan'ın da Çin'e gidebileceğini belirten Orman, Gökhan Töre konusunda ise, "Ciddi teklifler var ama kesinlikle satmayacağız" dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yurt dışına transferleri söz konusu olan Demba Ba, Gökhan Töre ve Ersan Gülüm'ün durumları hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Demba Ba ve Ersan'ın satılmalarının kesin olduğunu ima eden Orman, Gökhan Töre konusunda ise tam tersi ifadeler kullandı. Fikret Orman'ın açıklamaları şöyle:

"DEMBA BA BİZDEN ÖNCE ANLAŞMIŞ"
"Demba Ba'nın gidişi olumlu şekilde sonuçlanacak gibi gözüküyor. Kulübün menfaatleri gereği böyle bir karar aldık. Çin kulübü 13 milyon Euro civarı bir para teklif etti. Arkadaşlarımız şu anda ödeme şartlarını görüşüyor. Demba Ba 31 yaşına girdi, böyle teklifler bir daha gelmeyebilir. Satmayacağımız veya alamayacağımız futbolcu yok. Çin kulübü (Shangai Shenhua) bizden önce Demba Ba ile anlaşmış. Kendisi gitmek istediğini menajerler aracılığıyla bize bildirdi. Biz Demba Ba'dan sonra görüştük. Ama henüz kesin bir anlaşma yok. Gökhan Töre'ye ise çok ciddi teklifler var ama kesinlikle satmayacağız. Hele hele Türkiye'ye hiç" dedi.

Haberin Devamı

Fikret Orman: Demba Ba ve Ersan gidebilir, Gökhan Töre satılmayacak

"ERSAN İLE NİYE SÖZLEŞME YAPTINIZ DİYENLER ŞİMDİ NE DİYECEK!"
Ersan Gülüm için de teklif aldıklarını açıklayan Orman, "İlk önce oyuncu konuştu. Ondan sonra biz görüşürüz. Buradan da bazı Beşiktaşlılara selam olsun. 'Ersan ile niye sözleşme imzaladınız' diyenler, şimdi bu paralar gelince ne diyecek" diye konuştu.

Fikret Orman, inşaatı devam eden Vodafone Arena'nın 20 Eylül'de hazır olacağını sözlerine ekledi.

"LOCAMI 1 MİLYON DOLARA SATARIM"
Orman ayrıca, Vodafone Arena'nın en iyi yerinden 550 bin dolara loca satın aldığını belirterek, "1 milyon dolara satmaya hazırım. Aradaki 450 bin doların bağışlanması şartıyla locayı isteyene verebilirim" dedi.

Demba Ba İÇİN İNGİLİZLER DE DEVREYE GİRDİ
Bu arada Çin'in Shangai Shenhua Kulübü'nün 13 milyon Euro'yu aşkın para teklif ettiği Demba Ba için İngiliz kulüplerinin de devreye girdiği öğrenildi. Diğer taraftan Ersan Gülüm'ün Çin'in Shandong Lunen takımıyla henüz kesin anlaşma sağlayamadığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!