Fi dizisinin yeni bölümü saat kaçta yayınlanacak? Fi Çi 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Fi dizisinin yeni bölümü saat kaçta yayınlanacak Fi Çi 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2017 10:16

Fi yeni sezon Çi 4. bölümünden yeni görüntüler geldi. Yayın tarihine kısa bir süre kala yayınlanan Çi 4. bölüm 2. fragmanına Can Manay’ın eski sevgilisinin sözleri damga vurdu. Özge’nin Duru’yu uyardığı anlar ise kafalarda soru işareti bıraktı. Peki yeni bölümde başka neler yaşanacak? Duru, Özge’nin sözlerine inanacak mı? İşte Fi yeni sezon Çi 4. bölümüne dair ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Fi yeni sezonu kaldığı yerden devam ediyor. Macerasına bir haftalık bir ara vererek takipçilerini merakta bırakan Fi yeni sezon Çi’nin 4. bölümü bugün yayınlanacak. Dijital platform üzerinden yayınlanan olaylı dizinin yeni bölümünde en çok merak edilen konu Can’ın geçmişi ve Duru- Deniz ikilisi arasındaki restleşmenin nereye varacağıyla. Fragmanlara birlikte ilk ipuçları geldi. İlk görüntülerde Deniz ve Duru’nun fiziksel yakınlaşması ön plana çıkarken; yayın tarihinin yaklaştığı günlerde yayınlanan 2. fragmana Can’ın eski sevgilisi Billur’un ‘Duru’ya da öldürecek’ sözleri dikkat çekti. İşte tüm bu gelişmeleri ve daha fazlasını gözler önüne seren Çi 4. bölüm fragmanları!



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Duru’nun Can’ın oyununa oyunla karşılık vermesi hesaplayamadığı sonuçlar doğururken, Sadık da Özge’ye oynadığı oyunun bedelini ödemek zorunda kaldı. Afife rolünü kaptırmamak için Ece’ye kötü bir tuzak hazırlayan Duru, kötü bir sürpriz yaşadı. Son bölüm finalinde Can Manay’ın eski sevgilisinin peşine düşen Özge, sonunda onu ikna etmeyi başardı. Can Manay’ın geçmişine dair ayrıntıları merak eden izleyiciler Çi’nin yeni bölümünü bekliyordu. Macerasına kısa bir süre ara veren Çi’nin 4. bölümü 8 Aralık Cuma günü yayınlanacak.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!