Fi dizisinin 8. bölümü ne zaman yayınlanacak? Fi dizisi neden yayınlanmadı?

Güncelleme Tarihi:

Fi dizisinin 8. bölümü ne zaman yayınlanacak Fi dizisi neden yayınlanmadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 17:55

Fi dizisinin 8. bölümü izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Başladığı günden itibaren internet alemine yeni bir soluk kazandıran dizi Fi dizisinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Heyecan fırtınası yaratmaya devam eden Fi dizisinin 7. bölümü geçtiğimiz hafta yayınlanarak izleyicilere büyük bir sürpriz yapmıştı. Peki, Fi dizisinin 8. bölümü ne zaman yayınlanacak? Fi dizisi neden yayınlanmadı?

Haberin Devamı

Fi dizisinin yeni bölümü için geri sayım sürüyor. Dijital platform üzerinden yayınlanan Fi dizisinin 7,8 ve 9. bölümlerinin 19 Mayıs'ta yayınlanmasını bekleyen izleyiciler, geçtiğimiz hafta bir sürprizle karşılaşmış, dizinin 7. bölümünü izleme şansı elde etmişlerdi. Şimdi ise gözler 8. ve 9. bölümde? Peki, cuma günleri yayınlanan dizi bugün var mı? Fi dizisinin 8. yeni bölümü ne zaman? İşte, detaylar!

Tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi’nin 8. ve 9. bölümü önceden duyurulduğu gibi 19 Mayıs Cuma günü yayınlandı. 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aşk ve mesleki hayalleri arasında kalan Duru ve Deniz’in ilişkisi en büyük sınavından geçerken, Can da peşindeki tehlikenin boyutunun farkına vardı. Sevdiği adamın peşinden gelmesini beklerken büyük bir hayal kırıklığı yaşan Duru, soluğu havalimanında aldı. Aynı dakikalarda canlı yayında olan Can Manay ise herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu. Can Manay’ın aşk itirafına tanık olan Duru, son anda gitmekten vazgeçti. Peki, Duru gerçekten kim için geri döndü? Can Manay için mi, Deniz için mi? 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!