Fernando Muslera'da kırık var

Güncelleme Tarihi:

Fernando Muslerada kırık var
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2013 11:05

Galatasaraylı üç futbolcunun sağlık durumu açıklandı. Kötü haber ise kaleci Muslera'dan geldi. Uruguaylı kalecinin sağ ayak 1. parmağında kırık olduğu belirtildi. Tecrübeli kalecinin, Salı günü oynanacak Kopenhag maçında oynayıp oynamayacağı merak konusu...

Haberin Devamı

Galatasaray'da moraller bozuldu... Dün TT Arena'da oynanan ve sarı-kırmızılı takımın 2-1 kazandığı Torku Konyaspor maçında sakatlanan Fernando Muslera, Wesley Sneijer ve Aurelien Chedjou’nun son durumları açıklandı. Açıklamada, Uruguaylı kalecinin sağ ayak 1. parmağında kırık olduğu ve tedavisine başlandığı açıklandı. Sneijder'in son durumu ise çekilecek MR sonunda belli olacak...

İşte Galatasaray'ın açıklaması...

Galatasaray Profesyonel A Takımı oyuncularından Fernando Muslera, Wesley Sneijder ve Aurelien Chedjou'nun sağlık durumları hakkındaki açıklama şu şekilde:

Oyuncumuz Fernando Muslera’nın dün oynanan Torku Konyaspor maçında sağ ayak 1. parmağında stabil nondeplase kırık (yerinden oynamamış kırık) oluşmuştur. Muslera’nın tedavisine başlanmıştır.

Haberin Devamı

Torku Konyaspor maçı sırasında sağ üst arka adale kas grubunda zorlanmaya bağlı sakatlık oluşan Wesley Sneijder’ın durumu bugün çekilecek MR’ın ardından netlik kazanacak. Oyuncumuzun yaşadığı bu sakatlığın daha önceki bel rahatsızlığıyla ilgisi yoktur.

Belinde zorlanma meydana gelen Aurelien Chedjou’nun tedavisine başlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!