Fernandes tamam sıra Santa Cruz’da

Güncelleme Tarihi:

Fernandes tamam sıra Santa Cruz’da
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2010 00:00

Orta sahayı Fernandes ile takviye etmeye hazırlanan Beşiktaş, Paraguaylı golcüyü renklerine bağlamak için de kolları sıvadı.

Haberin Devamı

Ä°ÅžTE MANUEL FERNANDES / WEB TV

BEŞİKTAÅž Teknik Direktörü Bernd Schuster’in, önceki akÅŸam CSKA Sofya ile yapılan maç sonunda Valencia’nın orta saha oyuncusu Manuel Fernandes ile anlaÅŸma yapıldığını açıklanmasından sonra gözler golcüye çevrildi.ÂFutbol Komitesi BaÅŸkanı Serdal Adalı ile Cengiz ZülfikaroÄŸlu, Ä°ngiltere ve Alman liglerinde forma giyen dünyaca ünlü bir golcüyü getirmek için çalışmalar yapıyor.
Forma bulamıyor
Siyah beyazlıların transfer listesindeki golcüler arasında Werder Bremen takımının sezon sonunda boşta kalacak oyuncusu Hugo Almeida’nın yanı sıra Roque Santa Cruz da yer alıyor. Menajerlerin kulübe teklifte bulunduğu  Paraguaylı Santa Cruz halen Manchester City’nin kadrosunda. Ancak Balotelli, Adebayor ve Tevez gibi ünlü yıldızlar arasında forma bulmakta zorlanıyor.
Daha önce Almanya’da Bayern Münih’in de formasını giyen forvet, 29 yaşında. 1.88 m.’lik boyu ile hava toplarında oldukça etkili olan Santa Cruz’un dışında, İngiliz golcü Carlton Cole da siyah beyazlı kulübe önerilen forvetlerden biri.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!