Fernandes ile coşarız

Güncelleme Tarihi:

Fernandes ile coşarız
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2013 01:35

Wolfsburg’a 2-0 yenildikleri turnuvanın ilk maçında kötü olduklarını ancak penaltılarla kaybettikleri Trabzon maçında iyi oynadıklarını söyleyen Aybaba, “Fernandes gelince gerçek gücümüze kavuşuruz” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ın, Antalya’da “Tutturcup” kupasında oynadığı iki hazırlık maçında aldığı kötü sonuçlar, teknik direktör Samet Aybaba tarafından önemsenmedi. Başarılı teknik adam, skordan çok oyuna baktığını belirtirken, “Wolfsburg maçındaki oyun ile Trabzon-spor maçındaki oyun arasında büyük fark var. İkinci maçta daha iyiydik. Fernandes’in olmaması en büyük eksikliğimiz. O da gelince istediğimiz noktaya ulaşacacağız” dedi.

Futbol komitesinden yönetici Ahmet Kavalcı ile penaltı atışlarıyla 5-4 kaybettikleri Trabzonspor maçını konuşan Aybaba, şöyle dedi:

‘GÖKHAN İLE GURURLANACAĞIZ’

“Fernandes ve Holosko dışında ideal kadro ile oyuna başladık. Sol bekte yeni transfer Gökhan Süzen, Uğur Boral’ın yerine oyuna girdi. Uyum sorununu atlatacak. Başarılı ve çalışkan. Taraftarlar Gökhan ile gurur duyacaklar. İbrahim Toraman, ön liberoda ileri çıkışlarda istikrarlı. Necip Uysal ve Oğuzhan Özyakup antrenman yorgunu. Onların üzerindeki sorumluluk büyük. Mehmet Akgün sağ kanatta eksiklerini gidermesi halinde önemli bir açığı kapatacak.”

Haberin Devamı

‘SAVUNMADA SORUN VAR’

Takımda canını sıkan bazı eksikler olduğunu da anlatan Aybaba, bunların en önemlisinin Fernandes’in iyileşmesiyle ortadan kalkacağını kaydetti. Aybaba, diğer önemli sıkıntı olarak savunmadaki uyumsuzluğu gösterdi. Tecrübeli hoca, “Trabzonspor’dan yenilen golde bu durum net olarak ortaya çıktı. Takımı yönetecek lider oyuncu pozisyonunda kimse yoktu. Fernandes bu nedenle önemli. Ayrıca kendisine yedek gözüyle bakan futbolcuların her an hazır olmasını sağlayacağım. Özetle ligin ikinci yarısı başlayana dek hayli yol almış olacağız” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!