Fenerbahçe'ye dev destek

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeye dev destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2011 20:02

Fenerbahçe'nin eski futbolcuları ve eski basketbolcuları, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin eşliğinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ni ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara destek verdi.

Haberin Devamı

İŞTE ZİYARETTEN FOTOĞRAFLAR

TARAFTARLAR FENERBAHÇE'Yİ YALNIZ BIRAKMADI

İDMANDAN FOTOĞRAFLAR

Eski sporcular, futbolculara olan güvenlerini ve şampiyonluğa duydukları inancı aktardılar.

Fenerbahçe'de bir dönem forma giyen eski futbolculardan Halit Deringör, Erol Keskin, Burhan Sargın, Osman Göktan, Şükrü Ersoy, Yüksel Gündüz, Mustafa Güven, Yavuz Şimşek, İsmail Kurt, Ergun Öztuna, Ogün Altıparmak, Canan Açıkgöz, Tuncay Becedek, Erhan Altın, Emin İlhan, Tuna Güneysu, Serdar Şenkaya, Engin Domaniç, Yaşar Mumcu, Şükrü Birant, Alparslan Eratlı, Cemal Turan, Emin Tuna, Selçuk Yula, Rıdvan Dilmen, Turhan Sofuoğlu, Cem Pamiroğlu, Serkan Acar, Cemil Turan, Süheyl Dedeoğlu ve Ergun Coşkun ile eski basketbolculardan Halil Dağlı ve Erol Demiroma, başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler Murat Özaydınlı ve Ali Yıldırım eşliğinde bugün akşam saatlerinde Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Manisaspor maçı hazırlıkları kapsamında yapacağı antrenman öncesinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne geldi.

Haberin Devamı

Ziyarette çok samimi ve duygu dolu anlar yaşandı. Fenerbahçe'de futbol oynamış 9 kuşağın bir araya geldiğini söyleyen başkan Aziz Yıldırım, konuklara dönerek, "Siz 8 kuşaksınız, sahadakiler ise 9. kuşak. Bugün 9 kuşak bir araya geldi" diye konuştu.

Ziyaret sırasında futbolcularla samimi ve neşeli sohbet eden eski oyuncular, sportif direktör ve teknik sorumlu Aykut Kocaman ile oyunculara, şampiyonluk yolunda kendilerine inandıklarını ve büyük güven duyduklarını söyledi. Fenerbahçe'nin 9 kuşağını bir araya getiren bu ziyarette, karşılıklı anılar da aktarıldı. Konuklar, Fenerbahçe'nin antrenmanının bir bölümünü de saha kenarından izledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!