Fenerbahçe'ye Alex'ten kötü haber

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeye Alexten kötü haber
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 14, 2012 00:00

Fenerbahçe'de takım kaptanı Alex'ten gelen haber, teknik ekibin sıkıntıya soktu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligi'nin 20. haftasında 16 Ocak Pazartesi günü deplasmanda Manisaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, dün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı basına kapalı antrenmanla baÅŸladı. Â

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 14.00'te başlayan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Konya Torku Şekerspor maçında oynayan oyuncular rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise, alt sahada yapılan koşunun ardından çalışmalarını üst sahada 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Antrenman hücum ve defans organizasyonlarının ardından dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.

Öte yandan dün oynanan maçta sakatlanan kaptan Alex'in sağ diz iç yan bağında kısmi yırtık tespit edildi. Brezilyalı oyuncunun tedavisine hemen başlanırken Manisaspor maçında oynayamayacağı kesinlik kazandı. Alex'in Manisa maçından 6 gün sonraki Kayseri maçına da yetişmesinin zor olduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

Öte yandan dünkü maçta yüzüne top isabet etmesinin ardından baş dönmesi şikayetiyle Universal Çamlıca Hastanesi'nde beyin tomografisi çekilen Özer Hurmacı'da ciddi bir bulguya rastlanmadı.

Ayağında ağrıları olan Gökhan Gönül ve sırt ağrısı olan Caner Erkin tedavi oldu. Sol arka üst adalesinde zorlama tespit edilen Bekir ise tedavi oldu. Bağırsak enfeksiyonu geçiren Emre Belözoğlu antrenmana katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Selçuk Şahin ve Semih Şentürk özel program uyguladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!