Fenerbahçeli Serdar: Çekindiğim forvet yok

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeli Serdar: Çekindiğim forvet yok
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2007 14:06

Fenerbahçe'de geçen sezon ortaya koyduğu performansla bir numaralı kaleci olan Serdar Kulbilge, sabrının sonucunu aldığını söyledi.

Serdar'ın Fenerbahçe Gazetesi'ne yaptığı açıklamalar, gazetenin internet sitesinde de yayınlandı.

"Görev alacağım günü sabırla bekleyip, muradıma erdim” diyen Serdar, "Hemen hemen her sporcunun ve özellikle de kalecilerin kendilerine has uğurları vardır. Benim de uğurum sevgili eşimdir" şeklinde konuştu.

"TAKIM HALİNDE HEDEFLERE ULAŞACAĞIZ"

Roberto Carlos transferini değerlendiren Serdar, Brezilyalı futbolcunun takıma katkısının büyük olacağını, ancak takım halinde hedeflere ulaşacaklarını belirtti.

Takıma katılan diğer isimlerin de akılcı transferler olduğunu belirten Serdar, "Roberto Carlos büyük bir oyuncu bunu tartışmaya gerek yok. Ama biz bir takımız ve takım halinde hedeflerimize ulaşmaya çalışacağız" dedi.

"ÇEKİNDİĞİM FORVET OYUNCUSU YOK"

Serdar, çekindiği bir forvet oyuncusu olmadığını, hiçbir maçta sahaya korkarak çıkmadığını söyledi.

Kalecilerin maçta kaderiyle baş başa kaldığını ifade eden sarı-lacivertli futbolcu, şöyle konuştu:
"Hiçbir maçta sahaya korkarak çıkmadım. Zaten o şekilde çıkarsam başarı diye bir şey söz konusu olmaz. Çekindiğim forvet oyuncusu yok. Benim tek düşüncem sahaya çıkıp görevimi başarıyla tamamlamak, elimden gelen gayretin en iyisini gösterebilmek. Eğer bunu başarabildiysem ne mutlu bana."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!