Fenerbahçeli futbolculara konuşma yasağı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeli futbolculara konuşma yasağı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2013 17:33

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde, Türkiye Futbol Federasyonu'nca UEFA A ve B antrenörlük güncelleme kurslarına katılan Fenerbahçe futbol takımının kaptanı milli futbolcu Emre Belezoğlu, Sarı-Lacivertli ekibe gelen cezayla ilgili olarak, "Hem kulüp hem de federasyon olarak bizim konuşmamız yasaklandı. Herhangi bir açıklama yapamam." dedi.

Gölcük The Ness Termal Otel'de 24-28 Haziran tarihleri arasında Türkiye Futbol Federasyonu tarafından UEFA A ve B antenörlük güncelleme kursları yapılıyor. TFF Futbol Gelişim Direktörü Güven Erdil, Eğitim Müdürü Yücel Uyar, eğitmenler Nur Mustafa Gülen, Ramazan Torunoğlu, Mahmut Nedim Karadeniz ve Aykut Canik tarafından gerçekleştirilen günceleme kurslarında Kavaklı Stadında 29, Gölcük eski stadında ise 30 futbolcu eğitim alıyor. Bugünkü çalışmalarda teorik eğitimlerin ardından alan yaratma, dönüşler ve çalım, kanatlardan hücum, merkez oyuncuların savunma görevleri ve hücum varyasyonları konusunda eğitim verildi.

EMRE BELÖZOĞLU "KONUŞMAMIZ YASAK"

Fenerbahçe ve milli takımın futbolcusu Emre Belözoğlu da Kavaklı Stadı'nda eğitimlere katıldı. Fenerbahçe Kulubü'ne UEFA Disiplin Kurulu tarafından 2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası verilmesiyle ilgili sorular üzerine "Hem kulüp hem de federasyon olarak konuşmamız yasaklandı. Herhangi bir açıklama yapamam" diye konuştu. Sabah eğitime katılan Belezoğlu öğleden sonraki eğitim çalışmasına girmedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!