Fenerbahçe'de 50 Lira bereketi

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede 50 Lira bereketi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2016 23:20

75 liralık biletler, 50 liraya indirilince taraftar da harekete geçti. Zorlu Bursaspor sınavı öncesi karşılaşmanın biletlerine büyük ilgi gösterildi. Ülker Stadı’nda, tribünlerde 30 binin üzerinde seyirci bekleniyor.

Haberin Devamı

SEZONA ilk haftaki Medipol Başakşehir yenilgisi ve ardından da Kayserispor beraberliği ile başlayan Fenerbahçe’de, takım 3 puan hasretini Bursaspor önünde dindirmeye hazırlanırken, taraftarlar da Kadıköy’de tribünlere geri dönüyor... Bu sezon evindeki maçlarda boş tribünlere oynayan ve özellikle Kayserispor sınavında tartışma yaratan bu tablo, Bursaspor maçında yerini bambaşka bir atmosfere bırakacak.Bilet fiyatlarında dampinge gidilmesi ve 75 lira olan kale arkası biletlerinin 50 liraya indirilmesi, Fenerbahçe taraftarını harekete geçirdi. Dün itibariyle biletlere ilgi Kayserispor maçına göre çok daha artarken Bursaspor maçında 30 binin üzerinde seyirci bekleniyor. Kulüp de biletlere talebin fazla olduğunu doğruladı. Yönetim ise son yaşanan olaylar nedeniyle seyircinin maçlara gelmediğini düşünüyordu.

Haberin Devamı

ŞİKAYETLER DE BİTECEK

Sarı lacivertlilerde başta futbolcular olmak üzere tüm camia tribünlerin boş kalmasından dolayı oldukça şikayetçiydi.Hem yaz dönemi olması hem tribün gruplarının protestosu hem de bilet fiyatlarının yüksekliği nedeniyle Avrupa ve ligde boş tribünlere oynanmıştı.Futbolcular, şampiyonluk havasına girebilmek için tribünlerin dolmasının büyük önemi olduğunu üzerine basa basa belirtiyorlar.Bursaspor maçı, tatil dönemi olması nedeniyle çok daha dolu tribünler önünde oynanacak.Fenerbahçeli yöneticiler hem maddi anlamda hem de sportif anlamda, yarın akşamın çok daha farklı olacağını ifade ediyor. Özetle, Kadıköy şenleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!