Fenerbahçe "Yine konuştu"

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Yine konuştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2010 22:17

Fenerbahçe Kongre üyeleri ve taraftarının; kulübünü ve takımını özgürce konuştuğu, savunduğu ve eleştirebildiği bir ortam yaratmak için kurulan "Konuşan Fenerbahçe Platformu" 2. toplantısını yaptı.

Haberin Devamı

Kurucu 5 üyeden biri olan Orhan Demirel moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıda;

-Fenerbahçe Spor Kulübünün neden bunca zaman kurumsallaşamadığı,

-Finansmanla ilgili hesaplarının neden bu kadar karışık olduğu,

-Fenerbahçe taraftarının kürsüsü olan tribünlerin neden susturulduğu, neden eskisi gibi organize tezahüratlar yapılamadığını ve yine neden taraftarın rakip takımlar üzerindeki etkisinin bitirildiğini

-Futbol takımına harcanan bunca paraya rağmen istenilen başarının neden yakalanamadığı,

-amatör şubelerdeki başarının taktirle karşılandığı ancak bu başarılar sırasında yapılan harcamalarının neden bu kadar yüksek olduğuna dair tartışma ortamı yaratıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe kulübünün sahiplerinin kongre üyeleri ve taraftarlar olduğunun altı çizilirken, herkesin fikirlerini söylemek ve seslerini duyurmak zorunda olduğu ve Fenerbahçe sevgisinin bunu gerektirdiği vurgulandı.

Yukarıdaki konuları tartışmak amacıyla toplanan Fenerbahçeliler arasında Fenerbahçe Kulübü Eski İdari Menajeri Volkan Ballı da yer aldı. Volkan Ballı, geçmişten bugüne yaşananları ve özellikle de son dönemlerde yapılan hataları ana hatlarıyla özetlerken, Orhan Demirel ise Dünya Şampiyonu olan bayan voleybol takımını yürekten kutladıklarını, 17 yaş altı futbol takımına insanlık dışı yapılan saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirttikten sonra şunları söyledi:
"Kulübümüzün mali durumunu, tribün sorunlarını, amatör ve profesyonel branşlarındaki performansını değerlendirmeye devam ediyoruz. Kulübümüzün mali durumuyla ilgili çok vahim bir tablonun varlığına dair resmi belgelerin dolaştığı duyumu bizi kaygılandırmaktadır. Bu itibarla, kulüp yönetimimize sormak istiyoruz;

-Kulübümüz uhdesinde bulunan %85'lik Fenerbahçe Sportif Hizmetler A.Ş hisseleri üzerinde herhangi bir şekilde borçlanma işlemi yapılmış mıdır ?

-Kulübümüzün ileriye dönük hangi gelirleri temlik altındadır ?

Haberin Devamı

-Kulübümüzün 2009 yılı faaliyetlerinden doğan gerçek zarar rakamı nedir ?


 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!