Fenerbahçe transfer haberlerinde Ekici umudu devam ediyor!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe transfer haberlerinde Ekici umudu devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2017 12:29

Fenerbahçe transfer haberlerinde taraftarların bekleyişi sürüyor. Takımlarına katılacak yeni oyuncuların kim olacağını araştıran taraftarlar, Fenerbahçe transfer haberlerinde son günlerin popüler ismi Mehmet Ekici'nin takıma katılıp katılmayacağını merak ediyor. Diğer taraftan takımdan uzaklaşacak isimlerin de kimler olacağını merak eden taraftarlar, 20 Ocak Cuma gününe ait Fenerbahçe transfer haberleri detaylarını araştırdı. Takıma gelenler kadar gidenlerin de merak edildiği transfer gündeminde, Emenike'nin akıbeti ön plana çıkıyor

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri, ara dönemin bitmesine yakın alevlenmeye devam ediyor. Takım içerisinde bulunan açık pozisyonları en iyi transferlerle tamamlamak isteyen Fenerbahçe, taraftarları da memnun edecek isim arayışlarını sürdürüyor. İşte, taraftarların yakından takip ettiği 20 Ocak Cuma gününe dair Fenerbahçe transfer haberleri

Gelen futbolcular: Oleksandr Karavayev (Kiralık)

EKİCİ UMUDU DEVAM EDİYOR

Yıldız futbolcu, Trabzonspor Yönetimi’nin tüm baskılarına rağmen Fenerbahçe dışında bir takıma gitmeme konusunda kararlı. Sarı-Lacivertliler’in 2 milyon Euro’luk teklifi halen geçerli. Trabzon cephesi ilk etapta bu teklifi geri çevirmişti. Ancak Fenerbahçe Yönetimi ve teknik heyeti, Bordo-Mavililer’in bu inadının kırılacağı konusunda umutla beklemeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberlerinde Ekici umudu devam ediyor

EMENİKE'YE UZAK DOĞU KANCASI

Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan Emmanuel Emenike için hemen hemen her gün bir transfer iddiası çıkıyor.

Edinilen bilgiye göre Çin veya Katar piyasasından kulüplerin ilgilendiği iddia edilen Nijeryalı forvet için Fenerbahçe’ye ulaşmış henüz herhangi bir resmi teklifin olmadığı öğrenildi.

Yönetimin bu durumdan rahatsız olduğu ifade edilirken bazı menacerlerin Fenerbahçe’den yetki alarak Emenike’yi Çin ve Katar takımlarına önermeye başladığı belirtildi.

Fenerbahçe transfer haberlerinde Ekici umudu devam ediyor

SOSA'DAN VAZGEÇMEK YOK

Milan'da forma şansı bulamayan, Torino ile oynanan karşılaşmayı yedek kulübesinde tamamlayan Jose Sosa, hafta başında Fenerbahçeli yöneticilerle Milano'da bir araya gelmişti.Milan Başkanı Galliani'nin "Sosa'yı satmayı düşünmüyoruz" açıklamasına rağmen sarı-lacivertliler, Sosa defterinin kapanmadığını belirtmişlerdi.

Serie A'da yarın oynanacak Milan-Napoli maçı Arjantinli yıldız için dönüm noktası… Sosa bu karşılaşmada göstereceği performansla ya Milan'da kariyerine devam edecek ya da İtalya'ya veda edecek. Fenerbahçe yönetimi, şimdi dikkatle gelişmeleri takip ediyor. 2.5 yıl için oyuncuya 7.5 milyon Euro teklif eden sarı-lacivertliler, Sosa'nın Napoli karşılaşması sonrası atacağı adımları merakla bekliyor.Yıldız oyuncunun, Torino'dan sonra Napoli maçında da yedek kalması halinde İstanbul'a gelişinin hızlanacağına inanç tam.

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberlerinde Ekici umudu devam ediyor

FERNANDAO KALABİLİR

Fenerbahçe’nin Brezilyalı golcüsü Fernandao için menacerler yönetime, Çin kulüplerinden teklif getirebileceklerini iletti. Ancak Sarı-Lacivertliler’in yanıtı net oldu.

Yönetim, Emenike’nin kadro dışı kalması, Sow’un milli takımda olması ve Van Persie’nin sürekli sakatlanması nedeniyle Sambacı’yı kesinlikle satmayacaklarını açıkladı.

Fernandao’nun da Fenerbahçe’de mutlu olduğu ve Türkiye’den ayrılmayı düşünmediği kaydedildi. Yıldız futbolcunun hedefi, Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak ve Ay-Yıldızlı formayı giymek.

Fenerbahçe transfer haberlerinde Ekici umudu devam ediyor

Haberin Devamı

AATIF'A TEKLİF VAR

Ara transfer döneminde Fenerbahçe’den ayrılmasına kesin gözle bakılan Aatif’a Trabzonspor başta olmak üzere Antalyaspor, Rizespor, Bursaspor ve Konyaspor’dan ciddi teklifler gelmişti. Yurtdışından da benzer öneriler aldığı öğrenilen yıldız oyuncu bu seçeneği 2’ye indirdi: Bursaspor ve Konyaspor...

Sezonun ikinci yarısında Yeşil-Beyaz forma giymesi neredeyse kesin olan Aatif, bu konuda tercihi ise kulübüne bıraktı. Her iki takımdan aldığı tekliften de son derece memnun olduğu öğrenilen, Aatif’ın, menacerine, “Bursa ve Konya ilgi duyduğum kulüpler. İkisinde de oynamak isterim. Hangisi kulübümle anlaşırsa, o takıma imza atarım” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberlerinde Ekici umudu devam ediyor

BAKMADAN GEÇME!