Fenerbahçe masa tenisinde devler liginde

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe masa tenisinde devler liginde
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2013 11:48

Fenerbahçe Kadın Masa Tenisi Takımı,Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında yarın İstanbul'da Ströck takımıyla karşılaşacak.

Haberin Devamı

Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası'nda son iki sezonun şampiyonu sarı-lacivertli ekip, bu sezon yer alacağı "Devler Ligi" macerasında iç sahadaki ilk maçında galibiyeti hedefliyor. ETTU Şampiyonlar Ligi maçlarını Ataşehir'deki Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda yapacak Fenerbahçe'nin Avusturya temsilcisiyle yapacağı maç saat 14.30'da başlayacak. Antrenör David Sargsyan yönetimindeki sarı-lacivertli takım, Viktoria Pavlovich, Elizabeta Samara, Melek Hu ve Cheng I-Ching'den oluşuyor.

Türk takımlarının ilk Şampiyonlar Ligi maçı

Fenerbahçe Kulübü Masa Tenisi Şubesi Kaptanı Gürhan Yaldız, yarınki maçla, bir Türk takımının masa tenisinde ilk kez ETTU Şampiyonlar Ligi mücadelesine çıkacağını ifade etti.

ETTU Kupası'nhda son iki sezonda şampiyon olarak Türkiye'ye ilkleri yaşattıklarını hatırlatan Yaldız yaptığı değerlendirmede, "Hazırlıklarımızı bu akşam ve yarın sabahki çalışmalarla tamamlayacağız. Bu maç masa tenisinde bir Türk takımının ilk Şampiyonlar Ligi maçı olacak. Türkiye'ye ilkleri yaşatmaya alışmış bir takım olarak, bu zorlu kulvarda da ülkemizi ve Fenerbahçe'yi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Kendi sahamızdaki ilk maçta da kazanarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Gruplardaki takımlar ve maç programı

Şampiyonlar Ligi'nde gruplarını ilk iki sırada bitiren toplam 4 takım yarı finale yükselecek, üçüncüler yoluna ETTU Kupası'nda devam edecek, son sıradaki takımlar da bu sezon Avrupa kupalarından elenecek.


Fenerbahçe'nin A, geçen sezonun şampiyonu Linz AG Froschberg'in B Grubu'nda yer aldığı ETTU Şampiyonlar Ligi'nde gruplar şöyle oluşuyor:

A Grubu: Fenerbahçe, Berlin Eastside (Almanya), Ströck (Avusturya), Metz (Fransa)

B Grubu: Linz AG Froschberg (Avusturya), Zamek Tarnobrzeg (Polonya),
Tyumen (Rusya), Budaörsi 2i (Macaristan)


Sarı-lacivertlilerin A Grubu'ndaki maç programı şöyle:

Yarın: Fenerbahçe-Ströck
19 Ekim Cumartesi: Berlin Eastside-Fenerbahçe (Berlin)
26 Ekim Cumartesi: Fenerbahçe-Metz
4 Kasım Pazartesi: Ströck-Fenerbahçe (Schwechat)
7 Aralık Cumartesi: Fenerbahçe-Berlin Eastside
20 Aralık Cuma: Metz-Fenerbahçe (Metz)

BAKMADAN GEÇME!