Fenerbahçe filede antrenörlerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe filede antrenörlerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2013 21:05

Fenerbahçe voleybol şubesi bugün yaptığı transferler ile hem kadın hem de erkek takımlarının başına tecrübeli antrenörleri getirdi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezon Azerbaycan'ın Rabita Bakü takımını çalıştıran, Bulgaristan Milli Takımı antrenörlüğünü de yürüten Abbondanza'yla 2 yıllık anlaşma sağlandığı bildirildi. Abbondanza'nın kariyeri boyunca üst üste 2 yıl İtalya'da şampiyon olduğu, CEV Kupası'nı kazandığı ve 2012'de Bulgaristan Milli Takımı ile dünya şampiyonasında ikincilik elde ettiği hatırlatıldı.

Açıklamada, 2012-2013 sezonunda Galatasaray Daikin forması giyen Derya Çayırgan'la da 2 yıllığına anlaşma sağlandığı aktarıldı. Libero Derya'nın yanı sıra, iki sezondur sarı-lacivertli takımda yer alan libero Merve Dalbeler'in sözleşmesinin de 2 yıl uzatıldığı belirtilen açıklamada, "Fenerbahçemizin, yine yüksek hedefler doğrultusunda adım atacağı yeni sezonda aramıza katılan antrenörümüz Marcello Abbondanza'ya, transferimiz Derya Çayırgan'a ve oyuncumuz Merve Dalbeler'e başarılar dileriz" denildi.

ERKEKLERDE CASTELLANI TAKIMIN BAŞINA GERİ DÖNDÜ

Haberin Devamı

Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, Arjantinli antrenör Daniel Castellani ve Brezilyalı sporcu Felipe Luiz Fontales ile anlaştı.  Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Castellani ve Fontales ile 2'şer yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Fenerbahçe'yi daha önce çalıştırdığı 1,5 sezonda iki lig şampiyonluğu, birer Süper Kupa ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan Castellani'nin, bu sezon Polonya ekibi Zaksa'ya CEV Şampiyonlar Ligi'nde Dörtlü Final oynattığı belirtildi.

Geçen sezon Castellani'nin çalıştırdığı Zaksa takımında forma giyen 1984 doğumlu ve 1.98 metre boyundaki Brezilyalı oyuncu Fontales'in ise CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde en iyi servis atan sporcu seçildiği kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!