Fenerbahçe derbide galibiyet istiyor

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe derbide galibiyet istiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2014 12:04

Spor Toto Süper Lig derbisinde yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak lider Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, ilk 11'ini belirledi.

Haberin Devamı

F.BAHÇE'NİN 11'İ BELLİ OLDU

Sarı lacivertliler sahaya şu 11 ile çıkacaklar;

Volkan, Gökhan, Bekir, Alves, Caner, Mehmet Topal, Meireles, Emre, Kuyt, Sow, Emenike


HEDEF ŞAMPİYONLUĞA BİR ADIM DAHA YAKLAŞMAK

Spor Toto Süper Lig derbisinde yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak lider Fenerbahçe, rakibini yenerek şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Bir maç eksiğiyle en yakın rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'ın 10 puan önünde yer alan sarı-lacivertli ekip, derbiden 3 puan çıkarırsa, bitime 6 hafta kala şampiyonluk hedefine çok yaklaşacak. Süper Lig'de derbi öncesindeki formuyla dikkat çeken Fenerbahçe, kazandığı son 4 maçta attığı 10 gole karşılık kalesinde sadece 1 gol gördü. 23. haftadan itibaren Gençlerbirliği'ni 2-0, Kayseri Erciyesspor'u 2-1, Gaziantepspor ve Bursaspor'u da 3-0'lık skorlarla geçen sarı-lacivertlilerin, 1-0 öndeyken tatil edilen deplasmandaki Trabzonspor maçıyla ilgili karar henüz açıklanmadı.

Alper Potuk ve Egemen Korkmaz yok

Sakatlıkları bulunan Alper Potuk ve Egemen Korkmaz, Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Sarı-lacivertliler, ligde geçen hafta Bursaspor maçından önce sakatlanan Alper ile derbi öncesi yapılan antrenmanlarda sol dizinden sakatlanan Egemen Korkmaz'dan yoksun çıkacak. Sakatlığı nedeniyle geçen hafta forma giyemeyen Emre Belözoğlu'nun derbide ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisindeki muhtemel 11'i, Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Meireles, Emre Belözoğlu, Kuyt, Sow ve Emenike'den oluşuyor.

Haberin Devamı


Beş futbolcu sarı kart ceza sınırında

Sarı-lacivertli ekipte Galatasaray derbisi öncesi forma giyebilecek durumdaki 5 futbolcu sarı kart cezası sınırında. Ligde üçer sarı kartları bulunan Kuyt, Mehmet Topal, Emenike, Gökhan Gönül ve Bekir İrtegün, Galatasaray maçında forma giyip birer kart daha görmeleri durumunda 29. haftadaki Medical Park Antalyaspor maçında cezalı duruma düşecek. Sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz'ın da ligde 3 sarı kartı var.

Taraftarı uğurlayacak

Sarı-lacivertli taraftarlar, statta izleyemeyecekleri derbi için takımı Samandıra'dan Türk Telekom Arena'ya uğurlayacak. Öğleden sonra Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak taraftarların, coşkulu bir uğurlama organizasyonu yapması bekleniyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!