Fenerbahçe - Braga maçı golleri şifresiz

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe - Braga maçı golleri şifresiz
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 20:06

UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe akşamı oynanacak 8 karşılaşma konferans yayın şeklinde şifresiz olarak ekranlara gelecek. Fenerbahçe - Braga maçının önemli pozisyonları ve goller de anında yayınlanacak. Peki hangi maç hangi kanalda?

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi’nde ise son 16 turu heyecanı bu hafta oynanacak maçlarla başlayacak. Avrupa’da yoluna devam eden temsilcimiz Fenerbahçe, son 16 turundaki ilk maçında Portekiz temsilcisi Braga’yı ağırlayacak.

10 Mart 2016 Perşembe günü saat 20:00’de başlayacak maç Tivibu Spor’dan canlı olarak yayınlanacak. 

Avrupa Ligi’nde günün diğer dikkat çeken maçlarında ise Borussia Dortmund – Tottenham ve Liverpool – Manchester United mücadeleleri futbolseverlerle buluşacak.

Borussia Dortmund – Tottenham maçı saat 20:00’de, Liverpool – Manchester United karşılaşması ise saat 22:05’te başlayacak.Her iki maçta Tivibu Spor 2’den naklen yayınlanacak. 

ÜYE OLMAYANLAR DA İZLEYEBİLECEK
Avrupa Ligi’nde 10 Mart Perşembe günü oynanacak 8 karşılaşmanın golleri ve en kritik anları 20:00’de başlayıp 00:00’a kadar sürecek konferans yayınlar ile Tivibu Spor 4 kanalında ekrana gelecek. Konferans yayınlar Tivibu üyelerinin yanı sıra Tivibu kullanmayan tüm futbolseverler için de Türksat’tan şifresiz olarak sunulacak. Türksat üzerinden maçları izlemek isteyen kullanıcılar, 11880 MHz frekans, 20000 sembol oranı, Yatay (H) polarizasyon, 2/3 FEC ayarlarını yaparak Tivibu Spor 4 kanalından maçları izleyebilecekler.

BAKMADAN GEÇME!