F.Bahçe'den Sadettin Saran'a sert cevap

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçeden Sadettin Sarana sert cevap
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2014 19:01

Fenerbahçe eski yöneticisi Sadettin Saran'ın, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ndeki bir panelde kendisine yöneltilen şike sorusuna verdiği, "Bunu sadece F.Bahçe yapmadı. Bu Türk futbolunun bir sorunu" cevabına Fenerbahçe'den sert bir cevap geldi. Sarı lacivertli kulübün resmi sitesinden yapılan yazılı açıklamada, "Fenerbahçe’nin şike yaptığını söyleyen bir zat’ın Fenerbahçe başkanlığı gibi kutsal bir göreve hangi yüzle aday olacağını kamuoyunun takdir ve değerlendirmelerine bırakıyoruz" denildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin yaptığı açıklama şu şekilde;

"Dün Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde gerçekleştirilen bir söyleşide Fenerbahçe’nin eski yöneticisi Saadettin Saran’ın sarf ettiği sözler tarafımızdan dikkatle takip edilmiştir.

Fenerbahçe Spor Kulübü, 3 Temmuz 2011 yılından bugüne kadar asla yasa dışı bir faaliyet içerisinde olmadığını üstüne basa basa her platformda bildirmiş ve bu konuda başının ne kadar dik olduğunu tüm kamuoyuna göstermiştir.

Hal böyle iken ve üstelik yeniden yargılanma süreci yaşanmaktayken, 25 Milyon Fenerbahçe taraftarının aksine, Fenerbahçe’nin şike yaptığını söyleyen bir zat’ın Fenerbahçe başkanlığı gibi kutsal bir göreve hangi yüzle aday olacağını kamuoyunun takdir ve değerlendirmelerine bırakıyoruz."

F.Bahçeden Sadettin Sarana sert cevap
SARAN'DAN TARTIŞILAN ŞİKE YORUMU



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!