F.Bahçe'de transfer Bilica ve Güiza'ya bağlı

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçede transfer Bilica ve Güizaya bağlı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2011 15:43

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, şampiyonlar liginde de başarılı olabilecek kadro kurmayı arzularken, yapılacak yabancı futbolcu takviyesi Guiza ve Bilica'ya endeksli.

Fenerbahçe'nin elinden çıkarmaya çalıştığı Daniel Güiza, İspanya'da kulüp ararken, Sporting Gijon'dan sonra eski kulübü Mallorca da talip oldu.

Mallorca'ya dönmek istediğini söyleyen ve bu uğurda para kaybetmeyi de göze alacağını belirten Güiza'nın çağrısına antrenör Miguel Angel Nadal'dan yanıt geldi. Eski futbolcularının dönüşüne sıcak baktıklarını ifade eden Nadal; "Güiza gibi bir golcüyü kadromuza katmak bizi mutlu eder. Fenerbahçe ile anlaşabilirsek transfer gerçekleşebilir ve bu iki taraf için de iyi bir karar olabilir" dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün de Güiza'ya her türlü kolaylığı sağlayacağı ve bonservis ücretinde 3.5 milyon euroya kadar inebileceği öğrenildi.

Bilica'ya ise eski kulübü Sivasspor ve Eskişehirspor'un talip oldukları belirtildi. Sezer Öztürk transferine karşılık Bilica Eskişehirspor'a verilirse kontenjan açılacak ancak Bilica'nın Fenerbahçe'den aldığı yıllık ücretin sorun yarattığı ifade edildi.

Lassana Diarra, Matuidi, Sisoko ve Capoue gibi isimler transfer listesinin üst sıralarında yer alırken, Fenerbahçe Yönetimi Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda en faydalı ve ekonomik açıdan da en avantajlı olanı kadroya katmaya çalışacak.

MEHMET TOPAL KONUSU

Bu arada ön liberoda yabancı futbolcudan yana tercih yapılmazsa, ki mevcut kadroda Cristian da bulunuyor, Valencıa'da oynayan milli futbolcu Mehmet Topal iyi bir alternatif olarak göz önünde bulunduruluyor. Mehmet Topal'ın İspanyol kulübünden aldığı düşük ücret Fenerbahçe'nin bu konuda elini güçlü kılan önemli bir etken...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!