F.Bahçe Stoch'a kavuştu

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçe Stocha kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2010 15:23

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarının yurt dışı etabını gerçekleştireceği Belçika'ya geldi. Sarı lacivertliler Brüksel'de vuvuzela sesleri ve dev bir bayrakla karşılandı.

Brüksel Havaalanı'nda toplanan yaklaşık 150 kadar Fenerbahçe taraftarı 15 metre boyunda dev bir bayrak açarken, tezahüratlar arasına 2010 Dünya Kupası'nın simgelerinden olan vuvuzelanın sesleri de karıştı. Büyük bir coşku yaratan Fenerbahçe taraftarları en çok ilgiyi Teknik direktör Aykut Kocaman ile futbolcular Kazım Kazım, Emre Belözoğlu ve Andre Dos Santos'a gösterdi.

Fenerbahçe kafilesi yoğun ilgi nedeniyle otobüse gitmekte büyük zorluk yaşadı. Bazı taraftarlar futbolculara çiçek verirken bazıları ise fotoğraf çektirebilmek için birbiriyle yarıştı. Brezilyalı futbolculardan Bilica sarıya boyanmış yeni saç stilyle dikkat çekti.

Öte yandan Fenerbahçe'nin yeni transferi Miroslav Stoch takımdan 1,5 saat önce Viyana'dan Brüksel'e gelerek sarı lacivertli takıma katıldı. Sarı laciverli ekip Brüksel'den kamp yapacağı Genk'e otobüsle geçerek kamptaki ilk çalışmasını TSİ 20.00'de yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!