Ezgi Mola çocuklara masal okudu

Güncelleme Tarihi:

Ezgi Mola çocuklara masal okudu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2015 15:46

Kozmetik markası Oriflame, Türkiye’nin farklı illerinde yer alan TEGV Öğrenim Birimleri için hediye kitap kampanyası başlattı. Markanın yüzü olan Ezgi Mola, kampanya kapsamında Adana’da çocuklarla bir araya geldi ve onlara kitap okudu.

Haberin Devamı

* Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) en büyük destekçilerindensiniz. Son olarak da TEGV Adana Süleyman Özgentürk Öğrenim Birimi’ni ziyaret ettiniz...
- TEGV, çok iyi bildiğim ve her projesinde elimden geldiğince içinde bulunmaya çalıştığım saygın bir vakıf. Marka yüzü olduğum Oriflame Türkiye’nin de desteğiyle Adana’daki TEGV Öğrenim Birimi’ndeki çocuklarla bir araya geldik ve çok keyifli bir kitap okuma günü yaptık. Onlara “Ağaçlar Ülkesine Yolculuk” adlı kitabı okudum. Daha sonra “dinlediklerinizden yola çıkarak hayal ettiğiniz resmi çizin” dedim. Ortaya çok renkli görüntüler çıktı.

* Bu projeye sizi çeken ne oldu?
- Eğitim, ülkemizin en desteklenmesi gereken konusu ve ben de desteklemeye devam edeceğim. Aydınlık geleceğimiz olan çocuklarımızla bu sefer de Adana’da bir anımız olsun istedim.

Ezgi Mola çocuklara masal okudu



HAYAL KURMAYI BIRAKMAYIN ÇOCUKLAR

* Bir çocuğun hayal gücü neden bu kadar önemli?

- Çünkü sohbetimize başlarken onlarla da paylaştığım bir söz var. “Hayal kurmayı sakın bırakmayın, çünkü hayaller gerçek olsun diye kurulur ve siz inanırsanız gerçek olur.” Hepsi hayallerinden bahsetti gözleri parlayarak. Yine söylüyorum; siz inanın çocuklar, çünkü inanıp yapamayacağınız hiçbir şey yok.

Haberin Devamı

1 OCAK’TA VİZYONDA

* Murat Yıldırım’la başrole olduğunuz “Kocan Kadar Konuş 2”nin çekimleri bitti. Serinin devam filminde neler göreceğiz?
- Film kaldığı yerden devam edecek, haliyle izleyenlerin tahmin etmekte çok zorlanmayacakları ‘evlilik hazırlıkları süreci’ni izleyeceğiz. Böyle bir ekiple çalışmaktan çok keyif aldım. Film, 1 Ocak 2016’da vizyona girecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!