Eyyvah Eyvah’ta ‘Beyaz’lı final

Güncelleme Tarihi:

Eyyvah Eyvah’ta ‘Beyaz’lı final
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2011 00:00

Bugün vizyona giren “Eyyvah Eyvah 2” filminin galası önceki akşam yapıldı. Filmi izleyenler, finalde bir sürprizle karşılaştı. Filmin son sahnelerinde rol alan Beyazıt Öztürk, renkli performansıyla seyirciyi güldürdü.

Haberin Devamı

GALADAN KARELER        

ATA Demirer’in hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünü Demet Akbağ’la birlikte üstlendiği “Eyyvah Eyvah 2” filminin galası, önceki akşam Kanyon Alışveriş Merkezi’nde düzenlendi. Yapımcılığını BKM Film’in üstlendiği, yönetmenliğini ise Hakan Algül’ün yaptığı filmin galası, sanat dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Geceye katılanlar arasında filmin sürpriz finalinde rol alan Beyazıt Öztürk’ün yanı sıra Mehmet Ali Erbil, Oya Başar, Ali Sunal, Demet Şener, İbrahim Kutluay, Kenan Doğulu, Gülben Ergen ve Mehmet Aslantuğ da vardı.
3. film olmayacak       

Gösterimin ardından basına bilgi veren Ata Demirer, “Eyyvah Eyvah 2”nin Hüseyin Badem’in son macerası olduğunu söyledi: “Hüseyin Badem’in hikayesinin devamını çekmeyi düşünmüyorum. O yüzden biraz burukluk yaşıyorum. Aslında ikinci filmi de çekmeyi düşünmüyordum ama daha sonra baktım ki hikaye yarım kalıyor, çekmeye karar verdim.” Demet Akbağ da filmin geçtiği güzel coğrafyaya seyirciyi tekrar götürmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Filmi çekerken çok eğlendik. Dilerim film, yeni yılda herkese mutluluk verir ve tebessüm ettirir” diye konuştu. Gecenin sonunda, başta Akbağ ve Demirer olmak üzere tüm oyuncular canlı müzik eşliğinde dans edip eğlendi. Yeni yılın en iddialı yapımları arasında gösterilen “Eyyvah Eyvah 2”, bugün vizyona giriyor.

Haberin Devamı

Aman Ece de burada! 

Galaya katılanlar arasında mesaj krizi yaşayan Mehmet Ali Erbil ve Ece Erken de vardı. Cep telefonuna yolladığı mesaj yüzünden Erken’e dava açacağını söyleyen Erbil, galaya onun da geldiğini öğrenince “Aman aman, illallah! Yüzünü görmeyeyim şimdi arkadaşın” diyerek hızla salona girdi. Ece Erken ise Erbil hakkındaki sorulara, “Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye” yanıt verdi.

İlla evlendireceksiniz

Oya Başar, geceye tiyatrocu sevgilisi Ali Karagöz ile katıldı. Başar, sevgilisinin evlenme teklifini geri çevirdiği haberlerini soran gazetecilere “İlla beni evlendireceksiniz yani! Biz şu an çok mutluyuz, bunları düşünecek çok zamanınmız var” dedi.

Haberin Devamı

En büyük pay bende

“Eyyvah Eyvah 2”de rol alan Beyazıt Öztürk, objektiflere Demet Akbağ ve Ata Demirer’le poz verdi. Ünlü şovmen, “Filmin finalini ben yaptım. En büyük pay bende” dedi.

Kol kola geldiler

Rasim Öztekin’in “Çok Güzel Hareketler Bunlar” programında da rol alan kızı Pelin Öztekin, geceye erkek arkadaşı Gökay Özkul’la katıldı.

İspanyol müzisyen

Filmde İspanyol bir müzisyeni oynayan Teoman Kumbaracıbaşı, galaya oyuncu sevgilisi Aslı Tandoğan’la geldi.

Hemşire Müjgan

Özge Borak, filmde Hüseyin Badem’in aşık olduğu Hemşire Müjgan karakterini canlandırıyor.

Eşiyle geldi

“Çok Güzel Hareketler Bunlar” programında yaptığı Mehmet Ali Birand taklitleriyle ünlenen Metin Yıldız, galaya eşiyle katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!