Evlilik şu an imkansız

Güncelleme Tarihi:

Evlilik şu an imkansız
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2011 02:00

Özge Borak, Ata Demirer'le evlilik sorusuna öyle bir cevap verdi ki.

Haberin Devamı

ATA DEMİRER ÖZGE BORAK FOTOĞRAFLARI

“Eyyvah Eyvah” serisinin kariyerinizde nasıl bir etkisi oldu?
- Gözbebeğim. Ondan önce gelen her film teklifini reddediyordum. Çünkü fazlasıyla titiz düşünüyordum. “Eyyvah Eyvah”ın senaryosunu okurken, “Eh! Yeter artık” dediğim bir dönemdeydim. Bir yerden başlamam gerekiyordu. Senaryo beni harekete geçirdi. Şehir dışındaydım, okudum ve kabul ettim. İlk sinema filmim bir seri oldu. O nedenle de bendeki yeri başka.
Üçüncüsü gelecek mi?
- Bildiğim kadarıyla gelmeyecek. Ama yarın çekmeye karar verirlerse şaşırmam ve Müjgân karakteri yaşamaya devam ederse, elbette kabul ederim. Hiçbir sakıncası yok.

EVLİLİĞİ DÜŞÜNMEM BİLE ŞU AN İMKANSIZ 
Yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?
- Bu tarz işler, planlayarak gelişmez. Olursa olur, olmazsa olmaz. 50 bin şey düşünüyorsun, ama hepsi gerçekleşmiyor. Şu an evliliği düşünmeme bile imkân yok. Son iki yıldır en yoğun çalıştığım dönemdeyim. Saçımı bile tarayamadan evden çıktığım zamanlar oluyor. Ya dizi, ya tiyatro ya da sinema için çalışıyorum. Şu an evlenmek gibi bir düşüncem yok.
Ama evlilik plansız da gelişebilir.
- Şu anki ruh halim, çalışmaktan yana. Bir sene sonra olabilir, bilemem. Ne zaman olacağını kestiremiyorum. Çalışmaktan çok keyif alıyorum ve bundan memnunum.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!