Evlilik rekortmeni 4 sinema oyuncusu

Güncelleme Tarihi:

Evlilik rekortmeni 4 sinema oyuncusu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2017 11:28

Kimilerine göre evlilik hayatta ancak bir kez yapılabilecek bir hatayken kimilerine göre tekrar tekrar yapılabilecek bir hatadır. Özellikle Hollywood’un bir çok ünlü ismi bu hatayı bir kaç kere yapmaktan çekinmemiş, her defasında aynı gürültüyle dünya evine girmişlerdir. İşte evlilik sayılarıyla bizdeki Seda Sayan’a rakip olabilecek Hollywood ünlüleri:

Haberin Devamı

Evlilik rekortmeni 4 sinema oyuncusu
Angelina Jolie
Angeline Jolie diyince akan sular durur. Kendisi yanında duran Brad Pitt’in bile ışığını gölgede bırakacak karizmaya sahip bir kadındır. İşte bu karizmadan kimler kimler etkilenmiş olacak ki Jolie tam 3 kez dünya evine girmiştir. İlk evliliğini henüz 21 yaşında 1996-99 yılları arasında Johnny Lee Miller ile yapmış ancak hemen sonrasında 25 yaşındayken Billy Bob Thorton ile evlenip 2003 yılına kadar da evli kalmıştır. Son evliliği ise hepimizin çok iyi bildiği gibi Brad Pitt’le oldu ve uzun bir süre tüm dünya ağzımız sulanarak bu evliliği izledik.

 

Haberin Devamı

Â

Evlilik rekortmeni 4 sinema oyuncusu

Tom Cruise
Tom Cruise seksenli yılların tüm genç kızlarının kalplerini bir bir çaldı. Ancak ilk evliliğini henüz 25 yaşındayken Mimi Rogers’la yaparak herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Neyse ki bu evlilik çok uzun sürmedi derken ortaya Nicole Kidman çıktı ve sanatçı bu defa ışık hızıyla Kidman’a nikah kıydı. Bir süre örnek çift olarak dolaştılar ancak Cruise bu defa da Kidman’dan ayrıldı ve söylentilere göre Scientology tarikatının kararıyla Katie Holmes ile evlendi.

 

Â

Evlilik rekortmeni 4 sinema oyuncusu

Marilyn Monroe
Marilyn Monroe’nun peşinde kim bilir kimler harap oldu ama kendisi sadece üç kişiye gönül kapılarını açtı. Henüz 16 yaşındayken James Dougherty ile evlendi ve sadece 4 yıl evli kaldı. Daha sonra ise 1954-55 yılları arasında Joe DiMaggio ile evli kaldı. 1956-61 yılları arasında ise Amerikalı yazar Arthur Miller ile evli kaldı ama boşandıktan bir yıl sonra da hala sırrını koruyan bir şekilde aramızdan ayrıldı.

 

Haberin Devamı

Evlilik rekortmeni 4 sinema oyuncusu
Brigitte Bardot
Diğer bir efsane güzel Brigitte Bardot güzelliğinin değerini bilip, daldan dala evlenenlerden. Kendisi tam 4 kez nikah masasına oturmuş; 1952 yılında ilk olarak Roger Vadim’le evlenmiş, 1959-62 yılları arasında oyuncJacques Charrier’le evli kalmış, sonrasında ise Alman fotoğrafçı Gunter Sachs ile 1966-69 yıllarında nikahlı yaşamıştır. Bitti mi, bitmedi! Bu evlilikten sonra bir süre dinlenen Bardot 1992’de Bernard D’ormale ile dünya evine girerek, evlilik macerasına son noktayı koymuştur.

 

 

O hesap ödenecek! | Her Şey Hakkında Her Şey

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!