Evet, futbol sadece futbol değilmiş

Güncelleme Tarihi:

Evet, futbol sadece futbol değilmiş
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 22:24

Ankara’daki bombalı saldırıda kaybettiği babası Kemal Bulut’un yasını tutan Umut Bulut, geçtiğimiz çarşamba günü G.Saray-G.Canaria maçında kendisine verilen desteği hayatı boyunca unutmayacağını söyledi.

Haberin Devamı

13 Mart 2016’da Ankara’daki bombalı saldırıda hayatını kaybeden 37 vatandaşımız arasında Galatasaraylı Umut’un babası Kemal Bulut da vardı. Yaşadığı acı kayıp sonrası tüm spor camiası yıldız oyuncunun yanında yer aldı, seferber oldu. Ve bir an vardı ki, o Umut için apayrı bir anlam ifade ediyordu. Yaklaşık 15 bin Galatasaray taraftarı, geçtiğimiz çarşamba günü Abdi İpekçi’de oynanan G.Saray-G.Canaria maçında yaptığı tezahüratlarla Umut’a sevgisini gösterdi, “Acın, acımızdır” mesajı verdi.

İYİ Kİ G.SARAYLIYIM

O anlarda neler hissettiğini Umut’a sorduk. Duygunun zirve yaptığı dakikaları anlatırken, Galatasaray taraftarına teşekkürle başladı ve şöyle devam etti: “Taraftarlarımız, futbolun sadece futbol, Galatasaray’ın da sadece bir spor kulübü olmadığını bana gösterdi, derinden hissettirdi. Bir taraftar olarak o salondaki atmosferi hayatım boyunca unutmayacağım. Seyircimizin o tezahüratları her zaman aklımda ve kulağımda olacak. İyi ki Galatasaraylıyım.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!