Evcimen koca Carmen’i sıktı

Güncelleme Tarihi:

Evcimen koca Carmen’i sıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2006 00:00

Carmen Electra, Dave Navarro’dan boşanmaya karar verdi. İkilinin ayrılma sebebi ise gece hayatına çok düşkün olan Electra’nın, kocasının evcimenliğinden sıkılması!

Hollywood ünlüleri arasında ayrılık rüzgarları esmeye devam ediyor. Bu rüzgara kapılan son çift, Carmen Electra-Dave Navarro oldu. Üç yıl önce evlenen ve kısa süre öncesine kadar çok mutlu oldukları sanılan çift, bir arada yapamayacaklarını, karakterlerinin çok zıt olduğunu söyleyerek yollarını ayırdı. Ayrılık gerekçeleri ise hayli ilginç...

Çoğu ünlü güzel eşinin gece hayatından ya da çapkınlığından dert yanıp boşanmaya kalkarken, Electra’ya "yeter" dedirten kocasının evcimenliği oldu! Gece hayatına düşkünlüğüyle tanınan Electra’nın bu sakin hayata fazla tahammül edemediği konuşuluyor. Yakın arkadaşları da, onun enerjisine Navarro’nun ayak uyduramadığını söylüyor ve "Electra, kendisiyle dışarı çıkmaktansa evde oturup televizyon izlemeyi ve internette sörf yapmayı tercih eden eşinin bu hallerinden sıkıldı" diyorlar.

MTV’nin "Ölüm Bizi Ayırıncaya Kadar" adlı dizisinde birlikte rol alan, ancak diziyi gerçek hayatlarına taşıyamayan çiftle ilgili bir başka ilginç haber ise, ayrılmaya geçen mart ayında karar vermiş olmaları... US dergisinde yer alan habere göre, ayrılık kararı aylar öncesinde alınmış olsa da çift aynı evi bunca zaman paylaşmaya devam etmiş.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!