Eva böyle dinleniyor

Güncelleme Tarihi:

Eva böyle dinleniyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2005 00:00

Hello dergisinin muhabirleri, güzel oyuncu Eva Longoria’yı Amerika’da ararken, o Paris’te basketçi sevgilisi Tony Parker’ın kollarında yorgunluk atıyordu. Çaresiz Evkadınları’ dizisindeki oyunuyla bir Emmy ödülü kazanmayı hep hayal etmişti. Ama hayalleri en azından bu yıl için gerçekleşmedi.

Aslında doğrusunu isterseniz, ödül onun umurunda değil. Eva Longoria, basketbolcu sevgilisi Tony Parker ile öylesine mutlu ki, dizi devam etmiş etmemiş, ona ödül verilmiş verilmemiş, hiç umurunda değil.

Belçika doğumlu basketbolcu, sevdiği kadının ilk kez bir fotoğrafına vurulmuş. Çünkü o fotoğrafta Eva’nın başında Tony’nin takımı Spurs’un adının yazılı olduğu bir kasket varmış. Sevgililer, bir basket maçından sonra düzenlenen partide tanışmışlar ve o gün bugündür de beraberler.

ANNESİYLE İYİ ANLAŞTIK
/images/100/0x0/55ea46f7f018fbb8f8758cb5

İki gencin ilişkisi gittikçe ciddileşiyor görünüyor. Çünkü Paris’e gitmeden önce Tony Parker, sevgilisini ailesiyle tanıştırdı.

Parker’ın annesi ve iki erkek kardeşi, Amerikalı oyuncuya büyük yakınlık gösterdiler. Eva Longoria, bu ziyareti Hello dergisine neşe içinde anlattı:

‘Tom’un annesiyle çok iyi anlaştık. Ancak bu görüşmede evlilikten ve doğacak çocuklardan söz edilmedi. Sevdiğim adamın ailesiyle ilk görüşmemizde bu konulara değinmek istemedim. Zaten basında her gün bizimle ilgili haberler yayınlanıyor. Kimi ilişkimizin bittiğini ileri sürüyor, kimi de düğünün yakında yapılacağını iddia ediyor. Biz bu haberlere gülüp geçiyoruz. Bizim için şimdilik sadece aşkımız önemli.’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!