Ev hanımları İngilizce’yi NLP ile öğrenecek

Güncelleme Tarihi:

Ev hanımları İngilizce’yi NLP ile öğrenecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2005 00:00

NLP yöntemlerinin dil öğretmeye yönelik teknikleri kullanılarak hazırlanan yeni bir sistem sayesinde, ev hanımları 5 ayda ileri düzeyde İngilizce bilgisine sahip olabilecek.

NLP Değişim Kurucu Başkanı Tamer Dövücü, kendi geliştirdiği ve Yeditepe Üniversitesi Acıbadem İSTEK Vakfı tesislerinde uygulanan Neuro Linguistic English programı sayesinde 5 ay içerisinde 3 bin kelime öğrenmenin ve upper-intermediate İngilizce seviyesine ulaşmanın mümkün olduğunu iddia ediyor.

Neuro Linguistic English’in başarısının bireylerin yabancı dil öğrenme konusundaki engellerinin NLP teknikleriyle ortadan kaldırılarak, öğrenmeye açık hale gelmeleriyle sağlandığına dikkat çeken Dövücü ‘Bu yöntemle önce İngilizce’nin nasıl öğrenileceği kişiye özel öğrenme biçimleriyle aktarılıyor ve ardından da İngilizce gramer yapısı hem kolay, hem de kalıcı şekilde öğretiliyor. 5 aylık bir süre boyunca Neuro Linguistic English yöntemiyle İngilizce öğrenenler, diledikleri konuda düşüncelerini İngilizce olarak aktarabiliyor ya da yazılı anlatım yapabilecek bir seviyeye geliyorlar’ diyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!