Eto'o Beyaz Show'da şampiyon adayını açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Etoo Beyaz Showda şampiyon adayını açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2016 10:44

Antalyaspor'un dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto'o, kulüp başkanı Gültekin Gencer, Bülent Serttaş, Seda Akgül ve Şeyda Coşkun'la birlikte Kanal D'deki Beyaz Show'a konuk oldu.

Haberin Devamı

Antalyaspor'un yıldız forvet oyuncusu Samuel Eto'o, Süper Lig şampiyonluğu için BeşiktaşFenerbahçe'den daha şanslı görüyor.

Kanal D'de yayımlanan Beyaz Show isimli programa konuk olan Kamerunlu yıldız, Beşiktaş'ın daha iyi bir takıma sahip olduğunu söyledi.

Şampiyonluk yolunda kimi favori gördüğünün sorulması üzerine, Eto'o "Beşiktaş’ın bu sene daha iyi bir kadrosu var. Eğer eksik maçlarını kazanırlarsa şampiyonluk şansları daha da artabilir. Fenerbahçe de iyi takım ama bize karşı kaybettikleri bir maç var. Şampiyon olmak istiyorsanız böyle maçları kaybetmemelisiniz." sözlerini kullandı.

"MESSI BENİMLE OYNADI"
Barcelona'da Lionel Messi'yle oynadığının hatırlatılması üzerine Eto'o, "Ben Messi ile oynamadım, Messi benimle oynadı" derken, Arjantinli oyuncuya övgüler yağdırdı: "Bence Messi Ronaldo'dan çok daha iyi. Yetişme şeklini çok yakından gördüm. En iyisi tartışmasız Messi ve bu bir 10 yıl daha böyle kalacaktır."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!