Eskişehirspor Boluspor'la yenişemedi

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirspor Bolusporla yenişemedi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2012 20:56

Eskişehir'deki hazırlık maçında Eskişehirspor ile Boluspor 0-0 berabere kaldı.

Anadolu Üniversitesi BESYO Sahası'ndaki maça Eskişehirspor, Boffin, Servet, Ediz, Ufuk, Mikail, Aytaç, Mehmet, Burhan, Erkan, Malecki, Nuhiu, ilk 11 ile çıktı.

Kırmızı-siyahlı takım yedek ve genç futbolculardan oluşan bir takımla mücadele etti. Maçın tamamında Eskişehirspor hakimiyeti vardı. Boluspor da kontrataklarla Eskişehirspor kalesinde gol bulmaya çalıştı.
Karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımının UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Fransa'nın çok köklü tarihe sahip Marsilya takımıyla karşılaşacağını anımsattı.

Marsilya'nın 4 futbolcusunun Fransa Milli Takımı'nda forma giydiğini ifade eden Ünal, şöyle konuştu:
“Ancak, hiçbir zaman, rakip kim olursa olsun Avrupa'daki her takıma kafa tutabilecek bir kadroya sahibiz. İlk maçımızı Eskişehirspor'un büyük taraftarı ve camiası karşısında oynamamızın bir avantaj. Mutlaka galibiyet için çıkacağız. Marsilya'yı da gözümüzde büyüten bir yapımız yok. Sahamızda iyi bir maç çıkartacağız. Futbolseverlere keyif verecek, üst düzey bir mücadele ortaya koymaya çalışacağız. Maçın galibi olmak istiyoruz.”

“Batuhan, Eskişehirspor'un futbolcusudur”

Ünal, bir gazetecinin Batuhan Karadeniz'in takımla birlikte kampta yer almadığını hatırlatması üzerine, şunları söyledi:
“Batuhan ile ilgili söylenebilecek hiçbir şey yok. Eskişehirspor'un sözleşmeli futbolcusudur. Arkadaşımız kendi kararını verecek. Dün gece kendisiyle uzun süren toplantı yaptım. Bir hoca verdik kendisine, sabah ve akşam antrenmanlara çıkıyor. Bu süreçte de kendi ve takımı adına bir karar verecek. Gitmek istiyorsa bunu bize bildirecek. Gitmeyecekse de takımına sahip çıkacak, gece-gündüz çalışacak. Bu takımın başarısı için formasını terletecek.”

“Marsilya'yı yeneceğimize inanıyoruz”

Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün de karşılaşma öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, hazırlık maçlarıyla Eskişehirsporlu futbolcuları hazır hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Eskişehirspor'un bugüne kadar lig şampiyonluğu yaşayamadığını anlatan Tüzün, şunları kaydetti:
“Ancak büyük bir takımız. Eskişehirspor asla büyüklüğünden bir şey kaybetmez. Marsilya da Fransa'da defalarca şampiyon olmuş, Avrupa'da boy göstermiştir. Biz futbolcularımıza önce kendi performanslarını sergilemesini istiyoruz. Rakip bizim için önemli değil. Bu yüzden rakip kim olursa olsun maça galibiyet için çıkıyoruz. Marsilya'yı yeneceğimize inanıyoruz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!